Ferrari: Robert De Niro se stane Enzem Ferrarim

Ferrari: Robert De Niro se stane Enzem Ferrarim | Fandíme filmu
Enzo Ferrari je v automobilové historii silným pojmem. Teď se dočká celovečerního životopisného filmu. A kdo by ho mohl natočit?

Dvojnásobný držitel Oscara, Robert De Niro, se za svou kariéru do filmového světa zapsal řadou nesmazatelných rolí. Dalším významným zářezem jistě bude role legendárního italského závodníka a konstruktéra, kterým byl Enzo Ferrari. Podle všeho jej De Niro ztvární v životopisném snímku, jednoduše nazvaném Ferrari, který se má začít chystat co nejdříve, aby se stihla premiéra v roce 2016. Časové rozmezí v „epickém příběhu“, v němž budeme sdílet Ferrariho slávu, by mělo zahrnovat 40. až 80. léta minulého století. Tým Scuderia Ferrari jezdila Formuli 1 už od roku 1929 a v roce 1947 založil Enzo automobilku se vzpínajícím se koněm na žlutém poli ve znaku.

„Pro mě je to čest a radost odvyprávět život takto mimořádného muže, který způsobil revoluci v automobilovém světě napříč historií,“ sdělil De Niro italským novinám. Filmování velkorozpočtového projektu by se mělo převážně uskutečnit právě v Itálii. A kdo by se mohl pustit do režie? Proslýchá se, že byl osloven Clint Eastwood, který by se této příležitosti nebránil. Co vy na to? Nechali byste si od těchto dvou pánů takovou látku líbit?

Zdroj: Top Gear

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest