Batman v Superman: Michael "Zod" Shannon o svojí roli

Batman v Superman: Michael "Zod" Shannon o svojí roli | Fandíme filmu
V traileru na BvS vás možná překvapil záběr na mrtvé tělo generála Zoda. Jeho představitel teď poodhalil, co měl s natáčením společného.

Pokud nečtete spoilery, možná vás překvapilo, když jste v traileru na Batman v Superman viděli mrtvé tělo generála Zoda. Jeho představitel Michael Shannon teď přiznal, že byl na natáčení BvS skutečně přítomný a zároveň prozradil, že měl na sobě kostým, který mu dělal z rukou „ploutve“. Pokud chcete vědět, co tohle hercovo vyjádření znamená, přeskočte na závěr článku.

Co nového se stalo v posledních dnech ve světě Batmana a Supermana? Šéf Warneru Kevin Tsujihara připustil, že studio letos v létě nemá žádný megahit, ale stojí si zatím, že odsunout Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti na březen 2016 byl dobrý nápad. Tsujihara film už několikrát viděl a je si naprosto jistý, že si zasloužil čas navíc, který filmaři potřebují k tomu, aby jej dotáhli k dokonalosti. Snímek má položit základy celého filmového DC univerza, je tedy nezbytné, aby byl naprosto perfektní. O filmovém univerzu mluvil v rozhovoru také Henry Cavill, který řekl, že každý chystaný film má sice vlastní příběh, ale všechny spolu souvisejí a studio má připravený důkladný plán.

SPOILERY:

A teď už slíbené odhalování tajemství. Většina z vás už to pravděpodobně ví, ale pro ostatní znovu opakujeme, že podle dosavadních klepů Lex Luthor nějakým způsobem použije Zodovo tělo k tomu, aby z něj vytvořil monstrum, kvůli kterému budou muset Batman, Superman a Wonder Woman v závěru filmu spojit síly, aby jej porazili. Zmínka o ploutvích možná působí poněkud matoucím dojmem, ale podle všech dosavadních spoilerů by monstrem měl být Supermanův slavný protivník Doomsday. To znovu tvrdí i týden starý článek serveru Heroic Hollywood, podle kterého nás ve filmu v jednu chvíli čeká šermířský souboj Doomsdaye a Wonder Woman.

Rázný maskovaný mstitel z Gothamu nedokáže nechat metropolisského novodobého spasitele bez povšimnutí a nekontrolovatelnému superhrdinovi s božskými schopnostmi se postaví. Zatímco spolu ale Batman se Supermanem vedou válku a svět se snaží rozhodnout, jaké hrdiny vlastně potřebuje, objeví se nová hrozba, která vystaví lidstvo většímu nebezpečí, než cokoliv předtím. Batmana ztvárnil Ben Affleck, Supermana Henry Cavill. Dále hrají Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Amy Adams, Diane Lane, Jeremy Irons, Laurence Fishburne, Jason Momoa, Ray Fisher, Tao Okamoto, Scoot McNairy, Callan Mulvey, Jena Malone nebo Holly Hunter. Režíruje Zack Snyder, podle scénáře Davida S. Goyera a Chrise Terria. Datum české premiéry je stanoveno na 24.3. 2016.

Zdroje: THR, Uproxx, Heroic Hollywood, Vulture



Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest