Tag: Režisér Annabelle zfilmuje komiks od autora Loba

Tag: Režisér Annabelle zfilmuje komiks od autora Loba | Fandíme filmu
Annabelle v režii Johna R. Leonettiho se moc nepovedla, ale vydělala dost. Teď režisérovi přistála na stůl nabídka natočit film podle netradičního zombie komiksu.

John R. Leonetti to umí víc s kamerou než jako režisér. O jeho „schopnostech“ jsme se mohli přesvědčit v pokračováních Mortal Kombat, Osudovém doteku a v loňském hororu Annabelle. O práci jako režisér stále však nemá nouzi. Příští rok se do kin dostane jeho thriller The Wolves at the Door a jako příští projekt dostal na starost natočit film podle komiksové předlohy Tag (Baba).

Za tou stojí Keith Giffen (Lobo) a Kody Chamberlain a ústředním hrdinou je obyčejný člověk, kterému náhodný kolemjdoucí dal "babu" (tag). Po návratu domů jej čeká těžký šok. Jeho tělo se začíná pomalu rozkládat přímo před jeho očima. Buď se rozhodne zjistit původ svého prokletí anebo bude muset učinit morálně náročné rozhodnutí - ještě než jeho tělo úplně shnije na kost, může přenést kletbu na někoho jiného, dát někomu "babu". O filmu server Deadline píše, že by měl mít ženskou hrdinku, nicméně nic moc bližšího nevíme, snad jen to, že se má jednat o psychothriller s prvky hororu. Scénář sepíší Ben Collins a Luke Piotrowski (Stephanie). Snímek vznikne pod hlavičkou studia 20th Century Fox.      

Zdroje: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest