D23: Co představí Disneyho vlastní "Comic-Con"

D23: Co představí Disneyho vlastní "Comic-Con" | Fandíme filmu
Pixar, Marvel, Lucasfilm, vlastní animáky a hrané filmy. Disney toho má hodně. Co nakonec na D23 v srpnu přiveze?

Určitě jste si všimli, že produkce konglomerátu Disney měla na letošním Comic-Conu slabší zastoupení. Pořádně se ukázaly jen marvelovské TV seriály stanice ABC a Star Wars: Síla se probouzí. Důvod je prostý. Mickey Mouseovo studio pořádá v srpnu vlastní výstavu, D23, takže si svoje trumfy schovává právě tam.

Celá akce vypukne v pátek, 14.8., kdy John Lasseter uvede dvouhodinový panel věnovaný chystaným animákům Disneyho a Pixaru. Přislíbená je účast filmařů i promítání nových upoutávek. Na programu jsou snímku Hodný dinosaurus (The Good Dinosaur), Finding Dory, Moana a Zootropolis: Město zvířat (Zootopia). Poslední jmenovaný snímek navíc bude mít ještě svůj vlastní, hodinový panel o den později. Během páteční prezentace má dojít na „překvapivá oznámení, hudební čísla a vystoupení dabérů jednotlivých filmů“.

Nejvíc čtenářů bude ale asi zajímat sobotní dvouhodinová prezentace „Světy, galaxie a vesmíry: Hrané filmu Walta Disneyho“. Jeden z šéfů Disneyho, Alan Horn, představí divákům očekávané snímky Alice Through the Looking Glass, Kniha džunglí, Captain America: Civil War, Star Wars: Síla se probouzí a mnohé, mnohé další.

Co se za „mnohým dalším“ může skrývat? Šéf Marvelu Kevin Feige sliboval nová oficiální oznámení ještě před koncem léta, může si je klidně schovávat právě na D23. Teoreticky bychom mohli poznat režiséra Thora 3, Black Panthera nebo Captain Marvel, popřípadě samotnou představitelku nové marvelovské ženské hrdinky. Nereálné by nebylo ani odhalení synopse Guardians of the Galaxy 2 či Doctora Strange, popřípadě představení kompletního obsazení Strange přímo na pódiu. První video z Captain America: Civil War je prakticky samozřejmostí, stejně tak můžeme sázet na to, že se Marvel pokusí na pódium nahnat circa patnáct herců v důležitých rolích, na které se ve filmu můžeme těšit. Jestli se staví i přátelský soused Spider-Man, diváci v sále půjdou zaručeně do kolen.

Star Wars: Síla se probouzí mají za sebou velkou prezentaci na Comic-Conu. Podruhé v krátké době kompletní obsazení nejspíš na jednom místě přítomné nebude, ale J.J. Abrams by mohl přivézt nový trailer. Více prostoru by klidně mohly dostat další Star Wars filmy. Star Wars Anthology: Rogue One už se v té době budou natáčet, takže by opět šlo představit celé obsazení, popřípadě promítnout nějaký první teaser. Lucasfilm také může představit režiséra Episody IX, popřípadě oficiálně něco prozradit něco o chystaných spin-offech. A kdyby studio oficiálně oznámilo pokračování Indiana Jonese, nachystá tak hodně nečekané překvápko nakonec.

To je z novinkových panelů vše, ty zbylé se budou soustředit spíš na různé retrospektivy či konkrétní témata, jako je třeba natáčení krátkých filmů. Poslední zprávičky tak může nabídnout výstavní hala, kde budou dle tiskové zprávy k vidění kostýmy, rekvizity a fotky z filmů Disneyho, Marvelu i Lucasfilmu. Se štěstím se tedy můžeme těšit na nějaké plakáty, modely plavidel ze Star Wars nebo třeba kostým Doktora Strange! Tak držte palce a těšte se.

Co doufáte, že Disney na D23 odhalí? Prozraďte to v diskusi.

Zdroje: Star Wars Underworld, D23, D23 II

Zootropolis: Město zvířat

04.03.2016 | USA
Akční, Komedie, Dobrodružný, Animovaný, Rodinný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest