Warcraft: Trailer zrekonstruovaný pomocí obrázků

Warcraft: Trailer zrekonstruovaný pomocí obrázků | Fandíme filmu
Kdy uvidíme trailer na adaptaci populární fantasy videohry zatím nevíme, avšak pojďte si jej popsat alespoň s pomocí slov a obrázků.

Jedním z nejočekávanějších filmů následujících let je i Warcraft, fantasy epos zasazený do světa populárních videoher. Na trailer si pořád ještě musíme nějakou dobu počkat, avšak vyvolení už nějaké ukázky viděli a mohli o tom referovat dalším fanouškům. V létě se krátká ukázka promítala na Comic-Conu a na veřejnost se dostal její popis, listopadovou ochutnávku z Blizzconu (promoakce videoherní společnosti, která Warcraft vydává) dokonce šikovný fanoušek doplnil o sadu vlastnoručních artworků. Tady jsou, včetně popisků:

První scéna, přelet nad městem, zuří větrná smršť, slunce zapadá.

V komentáři lidský válečník Lothar (Travis Fimmel) říká, že strávil víc času chráněním krále, než vlastního syna. Zbrojnice města Stormwind. Sedí v ní Lothar v plné zbroji, drží široký meč a vedle něj leží na zemi štít.

Scéna z královského trůnního sálu v lidském městě Stormwind. Sál má vypadat do poslední cihličky stejně, jako ve hrách. Král Llane (Dominic Cooper) sedí na trůně, před ním stojí dvě postavy. Jedna je zřejmě čaroděj Medivh (Ben Foster), druhou je určitě Lothar.

Detail krále Llanea, Lothar pokračuje ve voiceoveru, ve kterém říká: „Jsem proto oddaný nebo hlupák“?

Pouštní hornatá krajina, podle některých fanoušků Draenor, zničený původní domov orků. Uhodí zelený blesk. Vůdce orků Durotan (Robert Kazinski) říká: Vedl jsem do boje tisíce válečníků, ale největší strach mám z otcovství. Následuje kratičký prostřih na Durotanovu těhotnou družku.

Za Durotanem pomalu kráčí armáda orků, Durotan říká: Jsem tedy vůdce nebo zbabělec“?

Po záběrech na orky následuje záběr na lidskou hlídku, která našla na Azerothu (svět ostatních ras, kam orkové přicházejí skrz magický portál) mrtvého orka, z kterého vytéká černá krev. Zní další Lotharův voiceover: „Někdo hledá ve smrti vyšší smysl, ale když zemře váš blízký, co dobrého v ní máte hledat“?

Orkové vidí Temný portál, který je otevírán, opět mluví Durotan: Naděje zhasla, už není kam se vrátit. Je válka jedinou cestou? Následuje střih na válečnou vřavu v zalesněné krajině, kde spolu bojují lidé a orkové.

Létající magické město Dalaran.

Elfové. V dalším prostřihu Lothar (nebo možná král Llane) kráčí spolu s trpaslíky k Velké kovárně, v dalším mladý mág Khadgar (Ben Schnitzer) sesílá kouzlo, v dalším do bitvy přilétává gryf a trhá orky na kusy.

V poslední scéně Durotan se smutkem v očích kouká na vypálený tábor orků, jeho žena se jej snaží ukonejšit. Emoce už teď prý působí velice přesvědčivě.

Warcraft je adaptací populární fantasy videohry, ve které se do fiktivního světa Azerothu začnou skrze magický portál valit zástupy orků (tzv. Horda) a rozpoutají masivní válku proti domorodému obyvatelstvu (lidé a jejich spojenci - tzv. Aliance). Film by se měl zabývat prvním střetem obou znesvářených stran. Režíruje Duncan Jones, hrají Ben Foster, Dominic Cooper, Paula Patton, Toby Kebbell nebo Clancy Brown. Česká premiéra je stanovena na 10. března 2016, slovenská na 16.3. 2016.

Zdroje: Yanmo Zhang, Geek Legacy

Warcraft: První střet

10.06.2016 | USA, Kanada, Čína, Japonsko
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest