Batman: Příští samostatný film zrežíruje Ben Affleck

Batman: Příští samostatný film zrežíruje Ben Affleck | Fandíme filmu
Nejhůře utajené tajemství Hollywoodu potvrdily všechny hlavní filmové zpravodaje. Kdo spolu s Affleckem napíše scénář?

Ještě předtím, než byl vůbec Ben Affleck obsazen jako Batman, se spekulovalo o tom, že pro své domácí studio Warner natočí nějakou komiksovku. S netopýřím mužem byl následně jako režisér spojován několikrát a teď je to zřejmě definitivní. Ben Affleck zrežíruje příští samostatný film s Batmanem, ve kterém si zahraje hlavní roli a bude se podílet na psaní scénáře. Ten spolu s režisérem připravuje Geoff Johns, kreativní ředitel DC Entertainment, který napsal řadu populárních komiksů, včetně restartovaného Batmana: Země jedna. Pro film zatím scénáře nepsal, ale má na kontě několik epizod seriálů Arrow a Smallville a je spolutvůrcem televizního Flashe. Oba dva pánové si údajně rozumí tak dobře, že by mohli mít první verzi scénáře hotovou ještě do konce léta.

O ději žádné podrobnosti neznáme, jisté by mělo být snad jedině to, že se má odehrávat po Batman v Superman a po Justice League. Znamená to snad, že film uvidíme nejdříve v roce 2019? To také není jisté, ale není ani vyloučeno, že Warner svůj komiksový program ještě nějak přeskupí. Některé starší zprávy hovořily o tom, že film uvidíme v roce 2018, jiné, že v roce 2019. Podle dřívější zvěsti by se snímek mohl jmenovat jednoduše The Batman. Podle některých serverů jde o hotovou věc, jiné uvádějí, že Affleck s Warnerem teprve vyjednává. Podle Hollywood Reporteru už na začátku Affleck roli Batmana přijal pouze pod podmínkou, že jednou bude moct zrežírovat jeho samostatné dobrodružství.

Zprávu přinesl jako první Deadline, následně ji u svých zdrojů ověřily i tři další hlavní hollywoodské zpravodaje – Variety, The Wrap a The Hollywood Reporter. Lehce matoucí je, že by podle všech zpravodajů měl Affleck děj začít v listopadu natáčet detektivní thriller Live By Night a potom by se měl pustit do Batmana. Nikdo už ale nezmiňuje, jak do toho všeho zapadá natáčení Justice League, jejíž první část vstoupí do kin už v roce 2017 a natáčení musí být zákonitě ještě rozsáhlejší než v případě Batman v Superman.

Diskuse na téma Ben Affleck sice už v komentářích pod jedním ze starších článků proběhla, ale teď, když už je to prakticky oficiální, co na zprávu říkáte? Dokážete si po Gone, Baby, Gone, Městu a Argu představit, jak bude vypadat Affleckova komiksovka?

Zdroje: Deadline, The Wrap, Variety, THR

The Batman

USA
Akční, Krimi, Drama
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest