Prci, prci, prcičky 8: Proslulé milovnice se vracejí

Prci, prci, prcičky 8: Proslulé milovnice se vracejí | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Koho dalšího ze staré party uvidíme v Třídním srazu? A co o filmu prozradil Jason Biggs?

Už když jsme o Třídním srazu (American Reunion alias Prci, prci, prcičky 8) psali poprvé, měla smlouvu podepsanou drtivá většina původního obsazení. Teď byla definitivně potvrzená další dvě klíčová jména. Jak už napovídá titulní obrázek, můžeme se těšit na nestydatou Nadiu (Shannon Elizabeth), výměnnou studentku z České republiky, kterou se Jim snažil v prvním a druhém díle neúspěšně obskočit. Druhá milovnice je neméně legendární. Mezi fajnšmekry dokonce zdaleka nejlegendárnější. A není to nikdo menší, než Stiflerova máma (Jennifer Coolidge), dravá puma, žena Finchových snů a asi nejslavnější MCBP pod sluncem.

Naopak stále nevíme, zda se ve filmu objeví Sherminátor nebo Jimova máma. Spekulace o krátkém cameu Stifflerova mladšího bráchy Matta se zatím nepotvrdily. Je také téměř vyloučené, že by se ve filmu objevila January Jones, která ve třetím díle hrála mladší sestru Michelle a Stiflerovu první opravdovou lásku. (Ale vidět ji můžete třeba v nových X-Menech). Místo ní si můžete připsat jinou krásku. Ozovu novou přítelkyni si zahraje Katrina Bowden – lolitkoidní asistentka ze Studia 30 Rock, která kromě osmých Prciček natáčí také druhou Piraňu.

 

Co prozradil Jason Biggs

Magazín EW vyzpovídal Jason Biggse, alias koláčopicha Jima. Zatím je samozřejmě vázaný mlčenlivostí, ale několik náznaků přesto utrousil. Máme se těšit na další skvělé výměny mezi Jimem a jeho tátou a Finchem a Stiflerem. Zároveň Jason fanoušky ujistil, že si scénáristi dali bedlivý pozor, aby při vyvádění klasických prcičkovských prasáren nepůsobily zestárlé postavy trapně, což ale v žádném případě neznamená, že bychom o čuňárny přišli. Pikantní trapasy jako přilepení penisu k dlani vteřinovým lepidlem vždycky patřily k poznávacím značkám série, tak uvidíme, co si na nás tvůrci připravili tentokrát.

Galerie: 2

Prci, prci, prcičky 8: Proslulé milovnice se vracejí | Fandíme filmu Prci, prci, prcičky 8: Proslulé milovnice se vracejí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest