Piranha 3DD: David Hasselhoff se hlásí k bazénu

Piranha 3DD: David Hasselhoff se hlásí k bazénu | Fandíme filmu
Jako Mitch Buchannon ve vodě zachraňoval životy. Teď o něj tamtéž dost možná přijde. Sežerou Mitche piraně?

Loňská Piraňa 3D (remake Piraně z osmdesátých let) splnila přesně to, co se od ní očekávalo. Dodala fanouškům béčkových vyvražďovaček krev a střeva ve velkém, řadu poměrně originálních úmrtí a 3D prsa. Nebrala vážně ani sama sebe, ani 3D mánii a od milovníků hororové zábavy si za svou upřímnou snahu vysloužila slušných 83 milionů dolarů. Což nezní nijak závratně, ale když si vezmete, že rozpočet byl čtvrtinový, je okamžitě jasné, proč se tvůrci pouští do dalšího dílu.

Ten se bude jmenovat Piraňa 3DD (Název by pravděpodobně mohl nějak souviset s trojrozměrnými ňadry) a do zámořských kin se podívá už letos na podzim. Příběh se z pláží výletního jezera přesouvá do neméně polonahého místa, do aquaparku. Tam se Piraně dostanou skrz trubky a je nad slunce jasné, že jsou připravené přihlásit se znovu o svoji porci čerstvého masíčka. Mimo téhle krátké synopse nevíme o ději vůbec nic, snad jedině bychom mohli spekulovat o tom, že se na scéně objeví také piraňa obřích rozměrů, jak naznačoval závěr jedničky.

Do režisérské židle se nevrátí talentovaný Alexandre Aja, ale John Gulager, který je zatím podepsaný pouze pod nízkorozpočtovou hororovou trilogií Krvavá hostina. Minimálně první díl se celkem povedl, tak třeba bude za něco stát i druhá Piraňa 3D. Scénář k filmu píše dvojice Marcus Dunstan, Patrick Melton, která je kromě zmiňovaných Hostin podepsaná také pod čtvrtým, pátým, šestým a sedmým dílem Saw.

Kromě Davida Hasselhoffa (o jehož roli vůbec nic nevíme) si ve filmu zahrají Danielle Panabaker (hraje především v seriálech a hororech), Gary Busey (především tak trochu magor, kterého si ovšem určitě pamatujete z Bodu Zlomu, kde hrál cholerického parťáka Keanu Reevese), David Koechner (David má jednu z těch tváří, kteoru si každý vybaví, jen si nemůže vzpomenout odkud. Hrál nespočet vedlejších rolí, převážně v komediích a seriálech, pamatovat byste si jej mohli třeba z Anchormana), Chris Zylka (Flash Thompson v chystaném Spider-Manovi) anebo Katrina Bowden (blonďatá sexy asistentka ze Studia 30 Rock). Z prvního filmu se vrátí pouze Paul Scheer v roli Drewa, Ving Rhames jako šerif Fallon a především legendární Christopher Lloyd v roli šíleného vědátora! Datum české premiéry zatím nebylo stanoveno.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest