Assassin's Creed má další ženskou hrdinku

Assassin's Creed má další ženskou hrdinku | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Michaela Fassbendera a Marion Cotillard doplní další půvabná Evropanka. Kdy a kde se konečně začne natáčet? Přidáváme další teaser plakáty.

Jednu z ženských rolí si v adaptaci populární videohry měla zahrát Alicia Vikander (umělá bytost z Ex Machina), ta ale nakonec dala přednost nejnovějšímu filmu s Jasonem Bournem. Do blíže nespecifikované role filmaři místo ní vybrali Ariane Labed, kterou už od zítřka budete moct v našich kinech vidět v komedii Ostrov lásky. Labed na sebe upozornila především odvážným snímkem o dospívání s názvem Attenberg a vidět jste ji mohli také ve vedlejší roli v Linklaterově Před půlnocí.

Producent Frank Marshall v rozhovoru prozradil, že momentálně probíhá preprodukce a vlastní natáčení začne na podzim, nejspíš už v září. Po neustálých odkladech je velice pozitivní pozorovat, jak se obsazení pomalu zakulacuje a filmaři konečně mají před sebou nějaké pevné termíny. V hlavní roli středověkého zabijáka se objeví Michael Fassbender, v nespecifikované ženské roli pak Marion Cotillard. Snímek natočí Justin Kurzel, který s oběma herci natočil adaptaci Macbetha. Datum české premiéry je stanoveno na 22.12. 2016.

Ariane Labed (Ostrov lásky)

V herní předloze je hrdinou člověk ze současnosti, který putuje do vzpomínek svých předků, zabijáků v nejrůznějších historických obdobích, a skrz nově nabyté informace pomalu odkrývá další a další poznatky o blížící se katastrofě, která ohrožuje naši současnost. Hry už se podívaly do dob křížových válek, vrcholné renesance či americké revoluce. Jedná se o dobrodružnou akci, která je plná plížení ve stínech, tichého vraždění a šplhání po střechách majestátných měst.

Scénář filmu se podle dostupných informací nemá inspirovat žádnou konkrétní hrou, ale zřejmě by mohl být zasazen do stejného světa. Ve hře se má objevit tajemná společnost Abstergo, ve které se ukrývají současní Templáři. Těm se do rukou dostane trestanec odsouzený na smrt, Michael Lynch (Fassbender), potomek člena řádu Assassinů, se kterými Templáři už po staletí vedou válku. Pomocí stroje Animus Templáři vstoupí do geneticky uložených vzpomínek Lynchových předků, kde se snaží vystopovat mocné artefakty, které by jim pomohly vyhrát svatou válku (podobné důvody alespoň většinou platí ve hrách). Ve filmu konkrétně mají být vyvolány vzpomínky Aguilara de Agaroboa, vraha z dob počátků španělské inkvizice, na konci patnáctého století. Děj by se měl odehrávat zřejmě přímo ve Španělsku, potenciálně v Seville. Hlavním záporákem má být vrchní inkvizitor Tomás de Torquemada. Na svůj úkol nemá být Aguilar de Agarobo sám, pomáhat mu má jakási Lara (Cotillard? Labed?). Tolik alespoň víme o starší verzi scénáře, která se může do začátku natáčení vyvíjet.

Zdroje: Deadline, Collider, Collider II

Assassin’s Creed

21.12.2016 | USA, Velká Británie, Francie, Hong Kong, Malta, Tchaj-wan
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 3

Assassin's Creed má další ženskou hrdinku | Fandíme filmu Assassin's Creed má další ženskou hrdinku | Fandíme filmu Assassin's Creed má další ženskou hrdinku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest