Bourne 5 přivede zpátky starou známou postavu

Bourne 5 přivede zpátky starou známou postavu | Fandíme filmu
K Mattovi Damonovi a režisérovi Paulovi Greengrassovi se připojí další známá tvář. A kdo by se mohl stát tentokrát hlavním padouchem? AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Podle Jeffa Sneidera z hollywoodského zpravodaje The Wrap Viggo Mortensen nabídku odmítl. Dále se také dozvídáme, že část filmu se od září do října bude točit na španělském ostrově Tenerife.

Původní článek: Z titulního obrázku bylo příznivcům agenta Jasona Bournea okamžitě jasné, že kromě navrátivšího hrdiny s tváří Matta Damona, se v Bourneovi 5 (pořád není znám oficiální název) znovu objeví Julia Stiles jako Nicky Parsons, která v první trilogii plnila funkci agentky, jež měla mezi super špiony na starosti logistiku. Přípravy snímku by se pod režijním dohledem Paula Greengrasse měly rozjet na podzim a role Bourneova úhlavního nepřítele byla nabídnuta Viggovi Mortensenovi (Pán prstenů, Dějiny násilí), jehož souhlas však ještě není jistý. V nedávné době byla také oslovena do neznámé role Alicia Vikander, kterou jsme před časem viděli v komorním sci-fi Ex Machina.

Zdroje: Estrenos de Cine, Jeff Sneider, Deadline, Variety 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest