Jesabelle: Klasická duchařina od režiséra Saw

Jesabelle: Klasická duchařina od režiséra Saw | Fandíme filmu
Louisianské mokřady, stará kazeta a hrdinka upoutaná na invalidní vozík dorazily do našich kin. Podívejte se na trailer.

Režisér posledních dvou dílů hororové série Saw, Kevin Greutert, zůstal věrný své specializaci a tak i jeho nejnovějším promítaným filmem je horor, nazvaný Jessabelle. Scénář k filmu napsal Robert Ben Garant (Noc v muzeu 1, 2), zatímco produkčně film zajistila společnost Blumhouse Productions, v jejíž repertoáru jsou filmy jako například Insidious nebo série Paranormal Activity. Ve filmu účinkují Sarah Snook (These Final Hours), Mark Webber (Scott Pilgrim proti zbytku světa), Joelle Carter (seriál Strážce pořádku) a David Andrews (Světová válka Z).

Po těžké autonehodě, při které Jessabelle (Snook) ztratí svého snoubence, své nenarozené dítě a sama je uvázaná na invalidní vozík, se vrací zpět do svého rodného domu v Louisianě. Zde se snaží vzpamatovat z těžké ztráty a opět najít chuť žít. V domě žije také její otec (Andrews), avšak navzájem si jsou vzdálení. Poté, co otec přistihne Jessabelle při sledování VHS kazet, které pro ni nahrála její zesnulá matka, reaguje velmi rozčíleně. To v Jesabelle vzbudí více zvědavosti, která ji přivádí na mnohem temnější tajemství.

Prostředí Louisianských bažin a údajně skvěle hrající Sarah Snook tvoří výbornou atmosféru pro fanoušky hororů. Na druhou stranu byl film dvakrát odložen a to také nemusí svědčit o ničem dobrém. Zda se jedná o běžnou jednohubku nebo o horor se správným napětím a novými nápady se můžete sami přesvědčit již od včerejška, kdy film vstupil do českých a slovenských kin. Přidáváme několik klipů a trailer.

Jesabelle: Trailer a klipy

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest