Zrození ďábla: Rosemary má děťátko v přímém přenosu

Zrození ďábla: Rosemary má děťátko v přímém přenosu | Fandíme filmu
Na DVD a Blu-ray vstupuje found footage horor o jednom ďábelském těhotenství.

Zrození ďábla začíná docela nevinně – dvojice novomanželů se vydává na líbánky do Dominikánské republiky, kde si plánuje užít sluníčka a krásných pláží. Poté prožije záhadnou noc, ze které si druhý den nic moc nepamatuje. Výpadky paměti ale manželé přičítají dobře propařenému večeru. Po příjezdu domů však zjistí, že oproti plánům se k nim brzo připojí nový přírůstek do rodiny. Prvotní pocit štěstí ale brzy vystřídají obavy, když oba nastávající rodiče zjistí, že s dítětem není něco v pořádku a že na celém těhotenství je něco ďábelského.

Režisérské duo Tyler Gillet a Matt Bettinelli společně natočilo další jednu z povídek hororové antologie V/H/S, hlavní herečka Allison Miller je známá ze seriálu Terra Nova, její herecký manžel Zach GilfordFriday Nights Live.

Už v traileru je zřejmé, kde tvůrci našli inspiraci. Přináší nám koktejl namíchaný z Paranormal Activity a Rosemary má děťátko. Sází především na atmosféru found footage, tedy techniku, kterou vedle zmiňovaného Paranormal Activity proslavila především kultovní Záhada Blair Witch. Otázkou ale je, jestli to byl dobrý tah – filmu bylo v mnoha recenzích vytýkáno, že zatímco chce manžel natočit úžasný průběh těhotenství (což je v dnešní době posedlé zaznamenáváním ještě uvěřitelné), nenapadne ho vypnout kameru ani v momentě, kdy si uvědomí, že něco není tak úplně v pořádku – maminka je extrémně agresivní, když je v ohrožení, a má zvláštní výpadky paměti. Aby toho nebylo málo, začne se jim do života míchat záhadný kult.

Na Rotten Tomatoes Zrození ďábla zaznamenalo pouhých 18% kladných recenzí, nicméně koukněte na trailer a uvidíte, jak film působí na vás. Od minulého týdne je Zrození ďábla k dostání na DVD a Blu-ray.

Zrození ďábla: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest