Mizerové 3 se asi obejdou bez Michaela Baye

Mizerové 3 se asi obejdou bez Michaela Baye | Fandíme filmu
Dostane třetí díl série nového režiséra?

Michael Bay se k Mizerům 3 pořád nemá, ale fandové, Martin Lawrence a Sony film stále chtějí. Bay si právě točí 13 Hours a jeho budoucnost může směřovat k dalším Transformerům nebo ke sci-fi Time Salvager. Zdá se, že studio na pana režiséra nemíní čekat a tak se dostalo do hry jméno Joe Carnahan (Sejmi eso, Mezi vlky). Že Carnahan umí rozpoutat taky bezva akční jízdu s bláznivými kousky, jsme viděli v jeho celovečerním A-TeamuJednání mezi oběma stranami je v počátečních fázích. Pokud do třetích Mizerů Carnahan půjde, zřejmě napíše nový scénář a třeba se chopí i té režie, s čímž bych já osobně neměl žádný problém. 

Sony se snaží projekt tlačit co nejrychleji dopředu, protože až Will Smith dotočí Suicide Squad, mohl by se v ideálním případě pustit právě do pokračování Mizerů. Alespoň takto si to představují ve studiu, takže si budeme muset počkat, jak na to Smith zareaguje. Co vy na to? Chtěli byste raději trojku od Baye nebo si myslíte, že Carnahan je dobrá náhrada?

Bonus na závěr: Carnahan v roce 2002 režíroval jeden z krátkých filmečků ze série The Hire, které sloužily jako reklama na automobil značky BMW. Hlavní roli řidiče se ujal Clive Owen. Kdo neviděl, tak se na kraťas můžete podívat níže.  

The Hire - The Ticker

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest