Annihilation: Natalie Portman na nebezpečné výpravě

Annihilation: Natalie Portman na nebezpečné výpravě | Fandíme filmu
Natalie Portman by se mohla stát členkou vědecké expedice, která dostala za úkol prozkoumat odlehlé místo, kde se dějí zvláštní věci.

Annihalition je první díl knižní trilogie, kterou autor Jeff VanderMeer pojmenoval Southern Reach. Jedná se také o název agentury, která figuruje i v pokračováních Authority a Acceptence.

V prvním díle se dozvídáme o jakési Oblasti X, která je odříznuta od kontinentu po celá desetiletí. V zájmu prozkoumání zvláštního místa bylo vysláno už jedenáct odborných týmů. Někteří členové však zmizeli, spáchali sebevraždu, pozabíjeli se navzájem, náhodně zemřeli na rakovinu nebo se u nich objevily psychické problémy. Přes tyhle divné případy se však na místo vydává dvanáctá expedice skládající se z bioložky, antropoložky, psycholožky a odbornice přes měření zemského terénu. Postupně odhalují nečekaná tajemství, která místo nabízí. Například, že tam tak úplně neplatí přírodní zákony.

Kolem role bioložky krouží Natalie Portman, jež by měla být hlavní postavou filmového příběhu, který napíše a natočí Alex Garland. Režisér vydařeného sci-fi Ex Machina, které už několik dní běží v našich kinosálech. Do obsazení vedlejších rolích se mluví o Tildě Swinton (Snowpiercer) a Julianne Moore (Pořád jsem to já). Projekt bude vznikat pod Paramountem a první klapka by měla padnout na začátku příštího roku.  

Zdroje: Variety, Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest