Země zítřka: Vyhrajte lístky na premiéru v kině IMAX

Země zítřka: Vyhrajte lístky na premiéru v kině IMAX | Fandíme filmu
V kině IMAX se obraz Tomorrowlandu roztáhne krásně do výšky a vy můžete být u toho už na zítřejší slavnostní premiéře.

Sci-fi dobrodružství Země Zítřka s Georgem Clooneym v jedné z hlavních rolí upravil režisér Brad Bird (autor Úžasňákových a Mission Impossible: Ghost Protocol) pro speciální zážitek v obřím kině IMAX. Výlet do vizuálně působivé Země zítřka, tajemné země, kde je vše možné, bude ve velkoformátovém kině IMAX opravdu velkoformátový. Ze Země zítřka totiž ukáže kino IMAX o plných 16% více, než běžná kina

Obraz bude v pražském kině IMAX po celou dobu filmu rozšířený a vyšší, a diváci mohou díky tomu vidět i to, co v běžných kinech zůstane skryto mimo záběr. Standardní širokoúhlý obraz s poměrem stran 2.4:1 je pro kina IMAX speciálně naformátován na poměr 1.9:1., který ukáže o 16% více filmu.

Země zítřka se u nás promítá od čtvrtka, 21.5., vy ji ale můžete vidět už o den dříve, kdy se v kině IMAX na pražské floře koná slavnostní premiéra. Stačí do zítřejšího poledne napsat na adresu soutez@fandimefilmu.cz, jaký vysněný film byste v idealizované budoucnosti chtěli vidět právě vy. Z došlých odpovědí vybereme pět výherců, kteří každý obdrží dva volné vstupy (tedy pro sebe a pro jednu další osobu) na zítřejší premiéru. Výherci budou o své výhře informováni mailem. Každý soutěžící může zaslat pouze jeden soutěžní mail, jinak bude ze slosování vyřazen. Do mailu nezapomeňte uvést své plné jméno a příjmení. Za volné vstupy děkujeme pražskému kinu IMAX. Slavnostní premiéra proběhne v 18:30.

Nejzajímavější soutěžní odpovědi zveřejníme na našem Facebooku, popřípadě přímo na webu, pokud by se sešly opravdu povedené :).

Mladou, optimistickou dívku, plnou vědecké zvídavosti a kdysi geniálního vynálezce otupeného deziluzí, spojuje osud. Navzdory nebezpečí se společně pokoušejí odhalit tajemství záhadného místa kdesi v oceánu času a prostoru, které mají oba ve své paměti zapsané jako „Země zítřka“. V jedné z vedlejších rolí se objeví Hugh Laurie. Česká a slovenská premiéra jsou stanoveny na 21. 5. 2015.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest