Země zítřka: Ambiciózní sci-fi v řádce trailerů

Země zítřka: Ambiciózní sci-fi v řádce trailerů | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Podnikněte s Georgem Clooneym vědecko-fantastické dobrodružství do tajemného Tomorrowlandu v nejnovějším traileru a čtyřech dalších upoutávkách.

Zemi zítřka neboli Tomorrowland, jsme tak trošku opomíjeli, ale s příchodem plnohodnotného traileru, který slibuje opravdu velké věci, je na čase, se dosavadním upoutávkám podívat na zoubek. Brad Bird odvedl u čtvrté Mission: Impossible skvělou práci a u svého dalšího projektu se rozhodl zajít ještě dál. Spojil proto síly se scenáristou Damonem Lindelofem (Lost, Star Trek: Do temnoty), zavolali starému štramákovi Georgeovi Clooneymu, jestli by se nechtěl podílet na originální látce pro celou rodinu a pomalu se pustili do práce. Po Clooneyho boku uvidíme dívčí herečku Britt Robertson (Tajemství kruhu), která jej ve filmu vyhledá, aby se společně vydali na okouzlující místo, kde nic není nemožné. Česká a slovenská premiéra jsou stanoveny na 21. 5..

A jak se sami můžete přesvědčit v trailerech, máme se opravdu na co těšit. Země zítřka skýtá futuristicky navržený svět vědy a techniky, který by určitě stál za podrobné prozkoumání. Pro hrdinku Casey (Robertson) bude návštěva onoho místa naprosto dechberoucí, stejně jako pro nás. Kromě plnohodnotné ukázky přidáváme ještě mezinárodní trailer, teaser trailer a dva Super Bowl spoty. V galerii najdete několik fotek.

Země zítřka: Čtyři ukázky

Země zítřka: Mezinárodní trailer

Mladou, optimistickou dívku, plnou vědecké zvídavosti a kdysi geniálního vynálezce otupeného deziluzí, spojuje osud. Navzdory nebezpečí se společně pokoušejí odhalit tajemství záhadného místa kdesi v oceánu času a prostoru, které mají oba ve své paměti zapsané jako „Země zítřka“. V jedné z vedlejších rolí se objeví Hugh Laurie. 

Zdroj obrázků: Ace Showbiz

Galerie: 6

Země zítřka: Ambiciózní sci-fi v řádce trailerů | Fandíme filmu Země zítřka: Ambiciózní sci-fi v řádce trailerů | Fandíme filmu Země zítřka: Ambiciózní sci-fi v řádce trailerů | Fandíme filmu Země zítřka: Ambiciózní sci-fi v řádce trailerů | Fandíme filmu Země zítřka: Ambiciózní sci-fi v řádce trailerů | Fandíme filmu Země zítřka: Ambiciózní sci-fi v řádce trailerů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest