Mimoni: Zatím nejdelší trailer

Mimoni: Zatím nejdelší trailer | Fandíme filmu
Dosud upoutávky ukazovali, že Minioni hledají nového páníčka. Co se stane, až jej najdou?

Nejnovější upoutávka na Mimoně (The Minions) v první části nejprve shrne to, co jsme viděli už v těch předchozích. Mimoňové se v průběhu historie snaží sloužit nějakému zlému pánovi, avšak doposud všichni nešťastně zhynuli jejich vlastní rukou. Tedy až na poslední paničku v řadě - Scarlet Odkráglovou. Druhá polovina upoutávky pak ukazuje, co vlastně budou Mimoňové se Scarlet provádět. A jak sami vidíte, zápletka je prostá - potom, co žluťáskové konečně vstoupí k Odkráglové do služby, pokusí se pro ni ukořistit korunu britské královny.

I nejnovější upoutávka přetéká šťavnatým, infantilním humorem, s občasnou košilatou narážkou kterou si místo dětí užije jejich dospělý doprovod. Scarlet Odkráglová začíná působit jako slušně vyšinutá mrcha, tak snad si v ničem nezadá se samotným Gruem, padouchem, kterému žlutí pohůnkové slouží v sérii Já, padouch. Bohužel, jak už to tak bývá, v našich kinech se film objeví téměř výhradně s dabingem (protože je přece pro děti a pro nikoho jiného), takže místo Sandry Bullock uslyšíme Ivanu Chýlkovou, dále Jana Vondráčka, Jiřího Klema, Radku Stupkovou nebo Davida Suchařípu.

Mimoni: Zatím nejdelší trailer

 

Spin-off série Já, Padouch se odehrává ještě před tím, než pohůnci potkali Grua a dozvíme se v něm, že Minioni byli na Zemi od počátku věků a vždycky se připojili k tomu nejstrašlivějšímu pánovi, jakého dokázali najít. Ochomýtali se kolem stavby pyramid, sloužili Čingischánovi nebo Drákulovi. Když se jim nešťastnou náhodou podaří zničit svého posledního vůdce, propadají žluťásci rychle apatii. Proto se Kevin, Stewart a Bob vydávají v šedesátých letech minulého století na veletrh superzločinců, aby se ucházeli o přízeň Scarlet Overkill, potenciálně první ženské super-zločinkyně. Scarlet namluví Sandra Bullock, jejího manžela a vynálezce zločineckých pomůcek má dabovat Jon Hamm. Premiéra v ČR a SR je naplánována na 25.6. 2015.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest