X-Men: Chystá se spin-off The New Mutants

X-Men: Chystá se spin-off The New Mutants | Fandíme filmu
V přípravě je další samostatný x-menovský tým, který se zaměří na mladší postavy.

Svět X-Menů se nadále rozrůstá. Čekají nás X-Men: Apocalypse, Deadpool, Gambit a ještě jedna sólovka s Wolverinem. Po částečném restartu kontinuity se další příběhy mohou vyvíjet prakticky libovolným směrem, už dlouho se pracuje na snímku X-Force a vyloučen není ani crossover s Fantastickou čtyřkou. Nejnovějším přírůstkem do světa X-Menů se pak má stát týmovka The New Mutants.

Film zrežíruje Josh Boone (Hvězdy nám nepřály), který má podle producenta Simona Kinberga ideální předpoklady k tomu, vyprávěl příběh o mladých mutantech. Na scénáři bude spolupracovat také neprověřený Knate Gwaltney, společně s Kinbergem produkuje již tradičně Lauren Shuler Donner. O filmu se mluví jako o „samostatném spin-offu, který rozšíří svět X-Menů“, popřípadě jako o „nové části světa X-Menů“. Zatím nevíme, jak moc bude nebo nebude snímek navázaný na jiné x-menovské filmy, ani to, jestli se v něm objeví jakákoliv dosud známá postava.

V komiksech se jedná o vůbec první spin-off X-Menů, ve které se Profesor X domnívá, že X-Meni jsou mrtví, avšak nedokáže přestat s učením a opět do svého institutu přijímá nové mladé studenty, kteří potřebují pomoci se zvládnutí svých sil. Postavy se v řadě The New Mutants samozřejmě obměňovaly, avšak úplně zezačátku v ní čtenáři mohli potkat Sunspota, Cannonballa, Wolfsbanea, Karmu a Moonstar. S The New Mutants přišel Chris Claremont, který je zodpovědný také za start samostatného Wolverinea, popřípadě za populární ságy Budoucí minulost a Dark Phoenix.

Už v X-Men: Apocalypse potkáme velké množství hodně mladých mutantů, tak uvidíme, zda dovedou The New Mutants nabídnout nějaký zcela odlišný přístup, nebo přinesou pouze nové postavy a zápletky. Josh Boone se momentálně motá kolem celé řady projektů, včetně například nového Spider-Mana či adaptace Kingova Svědectví. Ze všeho nejdříve by se ale měl pustit do projektu The Vampire Chronicles, svým způsobem remaku Interview s upírem, takže bůhví, kdy vlastně na The New Mutants bude mít čas. První volné okénko má studio Fox teoreticky v roce 2017, na kdy z komiksových filmů chystá „jenom“ Fantastickou čtyřku 2 a Wolverinea 3.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest