Natočí Joss Whedon Star Wars?

Natočí Joss Whedon Star Wars? | Fandíme filmu
Internetem se šíří naprosté nesmysly, tak bacha na ně. Joss Whedon teď chce po natáčení Avengers 2 hlavně spát.

Stručně: Šance, že by Joss Whedon točil Star Wars, je v tuhle chvíli opravdu mizivá, z velké části se šíří naprosté nesmysly a následně vachrlaté zvěsti, které z těch nesmyslů vycházejí. A teď podrobnosti:

Před pár dny se moderátor z naprosto bezvýznamného podcastu Get Your Geek On rozčiloval nad stránkami, které přetiskly dosud nepotvrzené zákulisní informace, které přinesl server The Wrap. Moderátor zjevně neví, že The Wrap patří mezi spolehlivé zdroje s mnohokrát prokázanými konexemi v Hollywoodu, nicméně rozhodl se, že když může zprávy šířit The Wrap, může je šířit i Get Your Geek On. Světe div se, ono to zafungovalo!

Moderátor (nebo lépe řečeno kdosi z posluchačů) zahulákal, že jeden ze spin-offů Hvězdných válek bude točit Joss Whedon. Následně na Moviepilot.com (server, na který může komunitní formou přispívat kdokoliv) vyšel s odkazem na GYGO článek o tom, že Joss Whedon bude režírovat Star Wars. O několik dní později přispěvatel Moviepilotu přiznal, že si pouze chtěl vyzkoušet, jak rychle se bude šířit atraktivní zpráva, nehledě na to, jestli je jakkoliv podložená nebo ne. Ale to už bylo pozdě, protože se zpráva šířila opravdu rychle, zmínku o Whedonovi zařadila řada velkých filmových webů. Přitom si stačilo pustit původní podcast a vše by bylo objasněné...

Jenže pozor, tím celý příběh nekončí. Na základě těchto drbů se někteří reportéři pustili do pátrání a dostali neurčité odpovědi, které zcela nevylučují možnost, že Whedon někdy o Star Wars vedl nějaké jednání. Server Making Starwars se dozvěděl, že je „dost dobře možné“, že nějaké takové jednání proběhlo, na Latino-Review později uvedli, že se podle jejich zdroje „někdy něco dělo“. Olej do ohně samozřejmě přilévá skutečnost, že se Josh Trank nedávno vzdal režie druhého chystaného spin-offu Star Wars.

Co si z toho všeho tedy můžeme vzít? Ne, momentálně neexistuje žádná důvěryhodná zpráva o tom, že by Joss Whedon aktuálně jednal o režírování Hvězdných válek. Avšak není vyloučeno, že se jej na to někdy někdo ze studia LucasFilm (jen tak mezi řečí) zeptal, přeci jen stejně jako Marvel patří pod hlavičku giganta Disney. Škoda jen, že Whedon nedávno opustil Twitter a nemohl tak sám okamžitě drby vyvrátit.

Co naposledy řekl o Star Wars sám Whedon:

Zdroje: Get Your Geek On (Zhruba 14. minuta), Moviepilot, Moviepilot II, Making Star Wars, Latino-Review

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest