Star Wars: Síla se probouzí: Druhý teaser trailer

Star Wars: Síla se probouzí: Druhý teaser trailer | Fandíme filmu
Po krátké prosincové ochutnávce je tu podstatně vydatnější porce nových Star Wars, nechybí nové postavy ani staří známí.

Jestli první teaser trailer opravdu jen podráždil chuťové pohárky, ten druhý už je skutečným předkrmem, kterým začíná propagační hostina ke snímku Star Wars: Síla se probouzí. Hned první záběr nové upoutávky dá vzpomenout na ten velkolepý pocit z objevování neznámých světů, který jste sami jistě zažili, když jste poprvé viděli původní Hvězdné války. Pouštní planeta je posetá troskami z časů boje rebelů proti Impériu. Do toho se po chvíli ozve hlas Luka Skywalkera (Mark Hamill), který někomu z nových postav říká, že v něm dřímá stejná síla, jako v Lukovi i v jeho otci. Záběry na Darth Vaderovu masku a Lukovu kovovou ruku dovedou skalním fanouškům nahnat husí kůži, stejně jako závěrečný pohled na Hana s Chewiem (Peter Mayhew). Harrison Ford navíc působí dojmem, jako by ho pro jednou neobtěžovalo, že musí natáčet, film, což je skvělá zpráva!

Nostalgické záběry prokládají scény s novými postavami, jež pomalu ale jistě pracují na tom, aby se do našeho podvědomí vryly podobně silně, jako staří známí. Nový lord Sith - Kylo Ren (Adam Driver) vypadá ve své masce s kápí impozantně, Rey (Daisy Ridley) s Finnem (John Boyega) zjevně spojí velice silné pouto, nový droid BB-8 je roztomilost sama, X-Wingy nad jezerem berou dech a Impérium je viditelně stále při síle. Tenhle film se zkrátka a dobře musí povést, jinak režiséra J.J. Abramse a lidi z Lucasfilmu fanouškové předhodí Jabbovi.

Star Wars: Síla se probouzí: Druhý teaser trailer

Star Wars: Síla se probouzí

14.12.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest