Všechny seriály od Marvelu dostaly další sezonu

Všechny seriály od Marvelu dostaly další sezonu | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
O osudu Agentů S.H.I.E.L.D.u, Agentky Carter, Daredevila i spin-offu Agentů S.H.I.E.L.D.u je rozhodnuto.

Dlouho jsme nevěděli, jak to bude s marvelovskými seriály na stanici ABC dál, teď už je to oficiální. Agentka Carter i Agenti S.H.I.E.L.D.u dostali další sezonu. U Agentky zatím nevíme, jestli půjde znovu o osm epizod nebo dostanou autoři tentokrát větší prostor, nicméně ani jedna varianta by nebyla špatná. Větší množství epizod by udělalo jistě fanouškům radost, při stejném množství zase můžeme předpokládat, že by seriál opět sloužil jako výplň hluchého zimního období, ve kterém bychom bez Agentky museli dlouhé měsíce čekat na další díly Angetů S.H.I.E.L.D.u, bez jakékoliv marvelovské zábavy. O ději víme zatím jenom to, že by každá sezona měla řešit samostatný případ a snad se odehrávat také v lehce odlišném časovém období. Není vyloučeno, že by druhá sezona mohla navázat na poslední scénu té první, kde se objevila známá postava z filmů a de facto tak naznačila, že prorůstání Hydry do S.H.I.E.L.D.u (tehdy ještě SSR) začalo.

U Agentů S.H.I.E.L.D.u pro změnu můžeme čekat, že nějakým způsobem budou provázáni s Captain America: Civil War, podobně jako první série byla provázána s Captain America: The Winter Soldier a ta druhá s Avengers: Age of Ultron. Je možné, že seriál nepřijde o Adrianne Palicki (agentka Morse alias Mockingbird) a Nicka Blooda (Lance Hunter), kteří se měli stát hlavními představiteli chystaného spin-offu, který připravovali dva scenáristé Agentů S.H.I.E.L.D.u, Jeffrey Bell a Paul Zbyszewski. V tuto chvíli jsou veškeré práce na spin-offu pozastaveny, potenciálně zcela zrušeny.

Na jakémsi tajuplném marvelovském seriálu pro ABC pracuje také John Ridley, scenárista oceněný Oscarem za 12 let v řetězech. Seriál by měl pojednávat o existující postavě či konceptu, který by měl Ridley "znovu objevit pro televizní obrazovky". Není však jisté, zda bude mít nakonec Ridley na projekt čas, protože jeho dosavadní seriál, American Crime, byl obnoven pro druhou sezonu.

A když už jsme u těch druhých sezon, krátce se zmiňme také o Daredevilovi, který sice nepatří pod ABC, ale pod Netflix, avšak nečekaně se také dočká druhé řady. Původně se hovořilo o tom, že Netflix postupně uvede Daredevila, Jessicu Jones, Luka Cage a Iron Fista, kteří se nakonec společně sejdou v seriálu Defenders. Netflix však poměrně překvapivě schválil druhou sérii Daredevila, která si odbude premiéru už příští rok, potenciálně tedy ještě před jinými marvelovskými seriály.

I když, možná až tak překvapivé to nebylo. Daredevil měl vynikající sledovanost, a tak Netflix jednoduše kuje železo, dokud je žhavé. Showrunner Steven S. DeKnight musel seriál opustit kvůli jiným závazkům, úlohu po něm převezmou dosavadní spoluscenáristé Doug Petrie (Buffy, American Horror Story) a Marco Ramirez (Zákon Gangu). Druhá řada bude mít premiéru v roce 2016. V galerii najdete první propagační obrázky.

Zdroje: Agent Carter Twitter, Agents of S.H.I.E.L.D. Twitter, CBM, Deadline, EW, Variety

Galerie: 2

Všechny seriály od Marvelu dostaly další sezonu | Fandíme filmu Všechny seriály od Marvelu dostaly další sezonu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest