Je prostě báječná: Z prostitutky hérečkou

Je prostě báječná: Z prostitutky hérečkou | Fandíme filmu
Konverzační komedie plná hvězd v sobě snoubí neuroticismus Woodyho Allena s bláznivostí klasických francouzských komedií.

Je Vám po chuti bláznivá komedie plná dobře mířených facek, milostných trojúhelníků a kupy humorných situací? Pokud ano, tak jste na správné adrese, protože hvězdně obsazený snímek Je prostě báječná, je totiž plný divokých gagů a ztřeštěných postav. Co myslíte? Dokáže sympatická prostitutka zahrát přesvědčivě roli lehké děvy na Broadwayi?

Právě kolem Izzina (Imogen PootsNeed for Speed) životního snu stát se herečkou se točí příběh, který spustí lavinu humorných událostí, která smete všechny nepřipravené na zásah. Pro mladou Izzy mělo být nejstarší řemeslo na světě pouze dočasným řešením na její vysněné cestě na prkna, která znamenají svět. Šanci změnit nepřízeň osudu se jí naskytne v momentě, kdy v rámci pracovních povinností potká Arnolda (Owen Wilson), divadelního režiséra, který ji nabídne tučný obnos, aby se nemusela noc co noc vracet za svými klienty a mohla se věnovat herectví. Co však čert nechtěl, Izzi se dostane čirou náhodou na konkurz zrovna na Arnoldovu hru, ve které je navíc obsazena také jeho žena (Kathryn HahnMillerovi na Tripu). Do toho všeho ještě začne přilévat olej do ohně neurotická psychoanalytička v podání Jennifer Aniston.

Je prostě báječná bude k vidění v tuzemských kinech od čtvrtka. Na Slovensku od příštího týdne. Na režisérskou stoličku se po dekádě v ústraní vrací slavný Peter Bohdanovich (Poslední představení, Papírový Měsíc). Právě návrat této režisérské ikony s nejvyšší pravděpodobností podnítil několik hereckých osobností, aby si ve filmu střihly menší camea. Trailer bez nejmenších pochyb potvrzuje, že se můžeme těšit na milou a lehce stravitelnou zábavu, která slibuje nenáročný děj s minimálními nároky na divákovu pozornost.

Trailer: Je prostě báječná

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest