Spider-Man: Aktuálních 5 kandidátů na nového hrdinu

Spider-Man: Aktuálních 5 kandidátů na nového hrdinu | Fandíme filmu
Nový Spider-Man bude už v červnu povolán na plac, do té doby si musí Marvel a Sony definitivně vybrat mladíka svých snů.

Sám šéf Marvelu před časem potvrdil, že filmaři do role nového Spider-Mana opravdu hledají někoho, kdo uvěřitelně dovede ztvárnit středoškoláka. Jako o možných kandidátech se hovořilo už o Mateusovi Wardovi, Nolanovi Gouldovi, Asovi Butterfieldovi a Timothée Chalametovi. Poslední dva jmenovaní jsou i součástí pětice, o které se mluví v současnosti. Konkrétní herce by měla spolupracující studia Sony a Marvel pozvat na casting příští týden. Vedle Butterfielda a Chalameta by prý rád Marvel pozval také Nata Wolffa, Toma Hollanda a Liama Jamese.

Nat Wolff je ve svých dvaceti letech z pětice nejstarší, momentálně se dostává do povědomí diváků díky očekávaným Papírovým městům - další adaptaci románu Johna Greena (Hvězdy nám nepřály). Podle reportéra serveru The Wrap, který seznam kandidátů přinesl, se momentálně jeho jméno ozývá nejčastěji. Tom Holland na sebe upozornil v seriálu Wolf Hall a katastrofickém dramatu Nic nás nerozdělí. Liam James momentálně upoutává pozornost v seriálu The Killing. O Timothée Chalametovi (Homeland, Interstellar) a Asovi Butterfieldovi (Hugo, Enderova hra) jsme mluvili už minule. Poslední jmenovaný je stále ze všech kandidátů nejznámější, je však otázkou, zda mu jeho sláva může pomoci nebo uškodit.

Je pravděpodobné, že filmaři mají v hledáčku i další mladé herce, nicméně momentálně víme o těchto kandidátech, z kterých si alespoň můžete udělat poměrně jasný obrázek toho, jaký typ Marvel se Sony hledají. Během příštího týdne mají vybraní kandidáti dostat definitivní pozvánky na casting, následně by měl být během zhruba dvou až tří týdnů vybrán konkrétní herec, se kterým se začne jednat o podmínkách spolupráce. Definitivní smlouva s vítězem castingu musí být uzavřena v červnu, kdy by měl nový Spider-Man natáčet své scény v Captain America: Civil War.

Zdroje: The Wrap, Jeff Sneider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest