Warcraft: Premiéra se odkládá

Warcraft: Premiéra se odkládá | Fandíme filmu
Filmový příběh z populárního videoherního fantasy světa se na cestě do kin několik měsíců zdrží. Režisér mluví o tom, jak zajistit sérii dlouhou budoucnost.

Warcraft už se zase odsouvá. Nejprve měl mít premiéru 18.12 2015, ale když se na letošní Vánoce odsunuly nové Hvězdné války, Warcraft raději uhnul z cesty. Pak se měl promítat 11.3. 2016. A nakonec se premiéra přesouvá (snad už s definitivní platností) na 10.6. 2016. U nás bychom se tedy snad měli dočkat o den dříve. Nezdá se, že by filmaři měli jakékoliv potíže s postprodukcí, studio se pravděpodobně pouze snaží najít termín, který považuje za nejvhodnější. Ve stejný den mají momentálně premiéru hlášenou snímky V zajetí démonů 2 a Podfukáři 2. Můžeme se domnívat, že alespoň jeden z filmů se takticky přesune.

Momentálně se kolem filmu mnoho neděje a probíhá dlouhá postprodukce, kterou si snímek plný digitálních triků žádá. Přidáváme tak alespoň lednové vyjádření režiséra Duncana Jonese, který se domnívá, že jeho úkolem je především představit postavy, svět a vyprávět příběh, který přitáhne i diváky, kteří nejsou fanoušky Warcraftu. Pokud se tohle všechno povedlo, diváci přijdou do kin v hojném počtu a budou mít zájem o pokračování. A podle Jonese je rozhodně v budoucnosti co ukázat. To zní docela rozumě, co myslíte? Na jednu stranu filmaři mají představu, kam se Warcraft může dál posunout. Na tu druhou nám o prozatím neprověřené filmové značce netvrdí, že je v plánu dvanáct filmů a tři seriály k tomu, jak to občas v současném Hollywoodu bývá, a soustředí se na aktuální film. 

Warcraft je adaptací populární fantasy videohry, ve které se do fiktivního světa Azerothu začnou skrze magický portál valit zástupy orků (tzv. Horda) a rozpoutají masivní válku proti domorodému obyvatelstvu (lidé a jejich spojenci - tzv. Aliance). Film by se měl zabývat prvním střetem obou znesvářených stran. Režíruje Duncan Jones, hrají Ben Foster, Dominic Cooper, Paula Patton, Toby Kebbell nebo Clancy Brown. 

Warcraft: První střet

10.06.2016 | USA, Kanada, Čína, Japonsko
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest