Ant-Man objevil svůj kostým v prvním klipu

Ant-Man objevil svůj kostým v prvním klipu | Fandíme filmu
První klip z Ant-Mana potvrzuje, jak komediální film vlastně bude. Joss Whedon tvrdí, že scénář Edgara Wrighta byl ten nejlepší, jaký kdy Marvel měl.

První klip z Ant-Mana klade důraz na heist element, humor a představuje Scotta Langa (Paul Rudd). Lang je zjevně inteligentní a schopný zlodějíček, scéně nechybí napětí a humorná nadsázka, jaké si v podobným situacích užíváme třeba v Dannyho parťácích. Sekvence ukazuje, jak se protagonista dostal do potíží se zákonem a zkřížil svou cestu s Hankem Pymem (Michael Douglas) a stejně tak je předzvěstí nějakého většího heistu, který bude muset Lang pro Pyma vykonat, aby se vykoupil ze svých hříchů. V pozadí si můžete povšimnout také Michaela Peñy, v roli Langova zlodějského parťáka.

Paul Rudd v aktuálním rozhovoru potvrdil zřejmou věc, tedy že se Ant-Man objeví v dalších chystaných marvelovkách, zároveň však připustil že jde o film poměrně samostatný. V minulosti se šuškalo, že právě spory o tom, jak moc má film být propojený se zbytkem Marvel Universe, byly jedním z klíčových důvodů odchodu původního režiséra a scenáristy Edgara Wrighta. Ten byl vždycky studiem chválen jako muž, který přišel na to, jak Ant-Mana vlastně zadaptovat pro velké plátno a jeho kolega Joss Whedon (Avengers 1, 2) teď v jednom z posledních interview uvedl, že nejdřív ho Ant-Man vůbec nezajímal, ale pak přišel Wright a napsal vůbec nejlepší scénář, jaký kdy Marvel měl. Whedon dodnes nerozumí tomu, proč partnerství, které působilo jako naprosto ideální, nakonec nevyšlo.

Částečně pak tuhle kapitolu uzavírá vyřešení sporu o to, jak budou pod filmem podepsaní jednotliví scenáristé. Původně se zdálo, že Edgar Wright a jeho partner Joe Cornish budou označeni pouze za autory námětu, nakonec jsou však vedle námětu podepsaní také pod scénářem, společně s Paulem Ruddem a Adamem McKayem, kteří původní scénář upravili k natáčení.

Ant-Man: První klip

 Brilantní zloděj Scott Lang (Paul Rudd) se dovede neuvěřitelně zmenšit a zároveň nabýt na síle. Aby svému mentorovi doktoru Hanku Pymovi (Michael Douglas) pomohl uchránit před novou hrozbou tajemství Ant-Manova obleku, bude v sobě muset objevit hrdinu. Navzdory zdánlivě nepřekonatelným překážkám musí Pym a Lang uskutečnit vychytralý plán, který zachrání svět. Na scénáři původně pracovali Edgar Wright a Joe Cornish, následně si jej k natáčení upravil režisér Peyton Reed, společně s Adamem McKayem a Paulem Ruddem. Během natáčení pomáhali s potřebnými úpravami Gabriel Ferrari a Andrew Barrer. V hlavních rolích hrají Paul Rudd, Michael Douglas, Evangeline Lilly, Corey Stoll, Michael Peña, Bobby Cannavale, Judy Greer, John Slattery a T.I. Česká premiéra je stanovena na 16.7. 2015, slovenská na 23.7. 2015.

Zdroje: MTV, The Wrap, BuzzFeed

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest