Ant-Man: Zvětšovací plakát a miniaturní billboard

Ant-Man: Zvětšovací plakát a miniaturní billboard | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Malej ale šikovnej pokračuje v originální kampani. Jaké také má mít ve filmu schopnosti? A jak to bude s Wasp?

Už dříve dokázal Ant-Man vyvolat úsměv, když se ukázal na plakátě, ke kterému potřebujete lupu, nebo když byl první teaser tak maličkatý, že v něm nebylo nic vidět. Teď se objevil gif plakát, na kterém se Ant-Man rovnou zvětšuje před očima a k tomu roztomilé maličkaté billboardy. Všechno najdete dole v galerii.

Dále pro vás máme několik zákulisních informací, které přinesl server Joblo. Konkurenční Latino-Review sice tvrdí, že řada informací v rozsáhlém článku o několika budoucích filmech Marvelu není pravdivá, avšak Joblo už dříve potvrzené informace přineslo, v tomhle případě navíc částečně odpovídají tomu, co se proslýchalo již dříve nebo to částečně potvrzuje trailer, takže zprávy z Jobla zařazujeme:

Jak ukazuje i poslední trailer, Ant-Man (Paul Rudd) a Yellowjacket (Corey Stall) se ve filmu několikrát střetnou ve zmenšovacích oblecích. Pokaždé by to mělo být v prostředí, které je na první pohled obyčejné, ale po zmenšení dává opravdu velký prostor na vyřádění. Ukázka a Joblo prozrazují, že jsou to vnitřek příručního kufříku nebo dětský pokojíček a jeho hračky. Jenže pozor, vedle samotného zmenšování prý oba dva protivníci dovedou svým dotekem také zvětšovat okolní objekty, což dá akci doslova další rozměr a velice originální podmínky k osobním soubojům.

Co se postavy Wasp týče, tak Joblo potvrzuje to, co už slýcháme delší dobu. Hope Van Dyne (Evangeline Lilly), dcera Hanka Pyma (Michael Douglas) a Janet Van Dyne se v budoucnosti superhrdinkou Wasp stane, avšak přímo v Ant-Manovi by to ještě být nemělo, čeká ji to až v některém z následujících filmů. Oproti komiksům je filmová postava mírně pozměněna. Na barevných stránkách byla superhrdinkou přímo Janet Van Dyne, Hankova manželka. Wasp je v komiksovém světě zakládající a první ženskou členkou Avengers, stejně jako Ant-Man se umí zmenšovat, dále dovede létat a vystřelovat bio-elektrická „žihadla“.

Brilantní zloděj Scott Lang (Paul Rudd) se dovede neuvěřitelně zmenšit a zároveň nabýt na síle. Aby svému mentorovi doktoru Hanku Pymovi (Michael Douglas) pomohl uchránit před novou hrozbou tajemství Ant-Manova obleku, bude v sobě muset objevit hrdinu. Navzdory zdánlivě nepřekonatelným překážkám musí Pym a Lang uskutečnit vychytralý plán, který zachrání svět. Na scénáři původně pracovali Edgar Wright a Joe Cornish, následně si jej k natáčení upravil režisér Peyton Reed, společně s Adamem McKayem a Paulem Ruddem. Během natáčení pomáhali s potřebnými úpravami Gabriel Ferrari a Andrew Barrer. V hlavních rolích hrají Paul Rudd, Michael Douglas, Evangeline Lilly, Corey Stoll, Michael Peña, Bobby Cannavale, Judy Greer, John Slattery a T.I. Česká premiéra je stanovena na 16.7. 2015, slovenská na 23.7. 2015.

Zdroje: CBM, Joblo, Latino-Review, Marvel Cinematic Universe, MCU Exchange

Galerie: 3

Ant-Man: Zvětšovací plakát a miniaturní billboard | Fandíme filmu Ant-Man: Zvětšovací plakát a miniaturní billboard | Fandíme filmu Ant-Man: Zvětšovací plakát a miniaturní billboard | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest