Ant-Man: V novém traileru nechybí mravenci ani vláčky

Ant-Man: V novém traileru nechybí mravenci ani vláčky | Fandíme filmu
Nová upoutávka na letní marvelovku ukazuje, že Ant-Manovi nebude chybět smysl pro humor a hodně si bude hrát se zmenšováním.

Ve druhém traileru Ant-Man poodkryl karty a přestal se tvářit smrtelně vážně. Lidé z Marvelu neustále opakují, že Ant-Man bude v první řadě komedie a nový trailer tomu naznačuje. Paul Rudd v hlavní roli má perfektní timing a podání, do role chlapíka, který mezi hrdiny naprosto nezapadá, byl vybraný velice trefně. Trikové scény se díky návštěvy mikrosvěta značně liší od všeho co známe. Na jednom pólu jsou roztomilí mravenečkové, kteří jsou dohromady mohutnou silou, na tom druhém stojí velkolepá akční scéna, jež se může odehrát v tak netradičním prostředí, jako je dětský pokojíček.

Trailer také pomáhá zahnat obavy z oficiální synopse (viz dole pod trailerem), která vyhrožuje s tím, že i v tomhle „malém“ filmu bude hrdina zachraňovat svět. Jak upoutávka naznačuje, svět by byl v maléru, pokud by magnát Darren Cross (Corey Stoll) začal technologii Ant-Mana prodávat armádám po celém světě. Při samotném zápolení tak snad nedojde na žádnou masivní destrukci, ale pouze na souboj Ant-Mana (a jeho spojenců) proti Crossovi. Smysl dává i zmínka o „tajné zbrani“, když vezmeme v úvahu, že původní Ant-Man, Hank Pym (Michael Douglas) začínal jako špion. Motiv obyčejného hrdiny a stranu z rozšíření technologie pak dobře zapadají do světa, který bude po událostech Avengers 2 z nadlidí poněkud nesvůj.  

Ant-Man: Druhá ukázka

Brilantní zloděj Scott Lang (Paul Rudd) se dovede neuvěřitelně zmenšit a zároveň nabýt na síle. Aby svému mentorovi doktoru Hanku Pymovi (Michael Douglas) pomohl uchránit před novou hrozbou tajemství Ant-Manova obleku, bude v sobě muset objevit hrdinu. Navzdory zdánlivě nepřekonatelným překážkám musí Pym a Lang uskutečnit vychytralý plán, který zachrání svět. Na scénáři původně pracovali Edgar Wright a Joe Cornish, následně si jej k natáčení upravil režisér Peyton Reed, společně s Adamem McKayem a Paulem Ruddem. Během natáčení pomáhali s potřebnými úpravami Gabriel Ferrari a Andrew Barrer. V hlavních rolích hrají Paul Rudd, Michael Douglas, Evangeline Lilly, Corey Stoll, Michael Peña, Bobby Cannavale, Judy Greer, John Slattery a T.I. Česká premiéra je stanovena na 16.7. 2015, slovenská na 23.7. 2015.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest