Looper: Akční sci-fi s Brucem Willisem na první fotce

Looper: Akční sci-fi s Brucem Willisem na první fotce | Fandíme filmu
Kdo bude režírovat? A komu Bruce nakope zadek tentokrát? 

Ať se vám to líbí nebo ne, Bruce Willis se do akčního důchodu jen tak nechystá. Vloni se nejprve krátce mihnul v Expendables (o jeho obsazení v plánovaném pokračování se přitom stále spekuluje), aby na podzim v akčňáku Red už klasicky zaujal hlavní roli. A letos polevit rozhodně neplánuje. V přípravě je pátá Smrtonosná past (poslední zprávy hovoří o tom, že by měl režírovat neznámý Noam Murro, nicméně na začátek natáčení se stále čeká) a ještě před ní stihnul Bruce natočit sci-fi s názvem Looper. Snímek režiséra Riana Johnsona, který stojí mj. za komedií Bratři Bloomovi, se momentálně nachází ve stádiu post-produkce a jeho datum premiéry je prozatím naplánováno na příští rok.

Looper by měl pojednávat o skupině zabijáků (říkají si Loopers), kteří se vydávají do minulosti, kde odstraňují své (samozřejmě nic netušící a mladší) nepřátele. Problém nastává ve chvíli, kdy jeden ze zaměstnanců ústředního mafiána zjistí, že má v minulosti zastřelit své mladší já. Hlavní roli ztvární již zmíněný Willis, jeho mladší verzi pak Joseph Gordon-Levitt. Z dalších známých tváří uvidíme např. Emily Blunt nebo Paula Dana. Navíc se proslechlo, že na snímku spolupracuje Shane Carruth – autor inteligentního sci-fi Primer, ve kterém najdete jedno z nejpromyšlenějších ztvárnění cestování časem v dějinách filmu. Konkrétně by měl pro Loopera dělat efekty samotného cestování, ale kdo ví, třeba přihodil pár postřehů i ke scénáři. Tak či tak, pokud se Johnson s látkou zvládne popasovat, můžeme snad čekat další kvalitní příspěvek do sci-fi žánru.

Dnešní první fotku z filmu přinesl magazín Empire a nutno říct, že v takové poloze máme Willise pořád nejraději. Naštvaný výraz v tváři, bouchačka v ruce, co víc si přát.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest