Wonder Woman přišla o režisérku

Wonder Woman přišla o režisérku | Fandíme filmu
Co rozdělilo studio Warner a Michelle MacLaren?

Lehce nabyl, lehce pozbyl. Warner získal pro natáčení komiksové Wonder Woman talentovanou režisérku Michelle MacLaren (Hra o trůny, Breaking Bad), jen aby se s ní po půl roce zase rozešel. Oficiální prohlášení cituje tvůrčí neshody, podle zákulisních informací serveru Badass Digest se obě strany nemohly shodnout na fundamentálních věcech. Studio se s režisérkou nedokázalo shodnout ani na tom, v jakém časovém období se film bude odehrávat (vzpomeňte na starší zvěsti o zasazení děje na počátek minulého století).

Nová režisérka se tak bude muset dost otáčet (ano, podle dostupných informací chce studio stále svěřit film nějaké ženě), protože zatím se se začátkem natáčení stále počítá na letošní podzim, přičemž není zřejmé, zda se bude alespoň zčásti vycházet ze scénáře, který vznikal pod dohledem MacLaren, nebo se začne znovu od nuly.

Variety dále tvrdí, že nedávná informace o tom, že Scott Eastwood bude v Suicide Squad (a později ve Wonder Woman) hrát Stevea Trevora, nápadníka Wonder Woman, není pravdivá. Představil Trevora se údajně stále hledá, do role jsou prý momentálně zvažováni čtyři herci. Těžko ale soudit, nakolik mohou být podobná rozhodnutí definitivní, když film v tuto chvíli nemá režisérku. 

Wonder Woman je jednou z nejmocnějších postav DC Universe, s trochou nadsázky ji můžeme označit za Supermana v sukních. Pochází ze skrytého ostrova Amazonek, odkud přichází jako vyslanec na Zemi, kde bojuje proti bezpráví. Ve filmech má být Wonder Woman poloviční bohyně, dcera boha Dia. Postavu na plátnech ztvární Gal Gadot (série Rychle a zběsile) a ještě před samostatným filmem postavu uvidíme v Batman v Superman: Dawn of Justice. Premiéra Wonder Woman je naplánována na 23.6. 2017.

Zdroje: Variety, THR, Badass Digest

Wonder Woman

25.05.2017 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest