Wonder Woman se má točit už letos na podzim

Wonder Woman se má točit už letos na podzim | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Narážkám na malá prsa se představitelka Gal Gadot jenom směje. A pozor, její schopnosti by se měly lišit od soudobých komiksů.

Ve starším článku o budoucích projektech Gal Gadot se bez jakéhokoliv upozornění ukrývala také jen tak mimochodem zmínka o tom, že komiksová Wonder Woman, ve které Gadot hraje hlavní roli, by se měla začít točit už letos na podzim. Loni na Vánoce se mluvilo o tom, že studio pořád ještě projektu nedalo definitivní zelenou, tak snad se konečně ledy hnuly. Premiéru má Wonder Woman naplánovanou na 26.6. 2017, takže budou mít filmaři na všechno dostatek času. Určitou komplikací by při natáčení mohla být pro Gal Gadot pouze dvojdílná Justice League, která se bude muset připravovat plus minus současě, neboť s premiérou první části se počítá jen asi půl roku po Wonder Woman.

Gal Gadot se o své roli rozpovídala také v aktuálním rozhovoru. Reportér chodil kolem horké kaše a snažil se herečky kulantně optat na negativní reakce fanboyů, kteří si stěžují na to, že nemá stejnou figuru jako kreslená postavička. Gadot se začala smát a na rovinu řekla, že řeči o jejích malých prsou ji opravdu nechávají klidnou. Jako malá si kritiku brala hodně k srdci, ale během své profesionální kariéry už musela tolikrát poslouchat, že má bulimii, je vychrtlá nebo že má moc velkou hlavu, takže už se jí podobné řeči dotknout nemůžou. Zavděčit se všem stejně nejde. Na fotkách v galerii se můžete přesvědčit že je Gadot fit, ostatně Zack Snyder, režisér snímku Batman v Superman: Dawn of Justice, kde se Wonder Woman objeví poprvé, po ní nechtěl, aby vypadala jako kulturistka. Doporučil jí takový typ tréninku, který jí dodá skutečnou sílu (například šplh po stěnách) a tudíž především změní způsob, jakým se pohybuje, jak hraje.

Herečka krátce také pohovořila o filmových schopnostech svojí postavy. Filmová Wonder Woman by tedy měla mít neskutečnou výdrž a sílu, je cvičená v řadě bojových umění, je to vážná žena se silnou osobností. A dokáže doskočit tak vysoko, že prakticky létá. Což je v rozporu s tím, jak je v současnosti Wonder Woman prezentována v komiksech, videohrách či animovaných seriálech. Tam princezna Diana létá podobně jako Superman. Zdá se tedy, že se filmová Woner Woman bude do určité míry inspirovat staršími komiksy. V těch nejprve nelétala vůbec, následně mohla skákat do výšky a klouzat po větrných proudech. K létání jí sloužilo neviditelné letadlo a teprve v osmdesátých letech minulého století začala klasicky létat. Chtějí snad filmaři postavu odlišit od Supermana? Bude se postupně vyvíjet? Na to samozřejmě odpoví teprve budoucnost.

Wonder Woman je jednou z nejmocnějších postav DC Universe, s trochou nadsázky ji můžeme označit za Supermana v sukních. Pochází ze skrytého ostrova Amazonek, odkud přichází jako vyslanec na Zemi, kde bojuje proti bezpráví. Ve filmech má být Wonder Woman poloviční bohyně, dcera boha Dia. Podle nepotvrzených zvěstí se bude její samostatný film odehrávat ve 20. letech dvacátého století, kdy vnější svět požádá Amazonky o pomoc. Jedním z klíčových aspektů filmu tak může být konfrontace nezávislé bojovnice se světem, ve které jsou ženy stále ještě druhořadými občany. Postavu na plátnech ztvární Gal Gadot (série Rychle a zběsile) a ještě před samostatným filmem postavu uvidíme v Batman v Superman: Dawn of Justice. Premiéra Wonder Woman je naplánována na 23.6. 2017.

Zdroje: Deadline, SHH, Screen Rant, Y Net, Nana

Wonder Woman

25.05.2017 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 7

Wonder Woman se má točit už letos na podzim | Fandíme filmu Wonder Woman se má točit už letos na podzim | Fandíme filmu Wonder Woman se má točit už letos na podzim | Fandíme filmu Wonder Woman se má točit už letos na podzim | Fandíme filmu Wonder Woman se má točit už letos na podzim | Fandíme filmu Wonder Woman se má točit už letos na podzim | Fandíme filmu Wonder Woman se má točit už letos na podzim | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest