Avengers: Age of Ultron - Celý tým na obřím banneru

Avengers: Age of Ultron - Celý tým na obřím banneru | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
K tomu tajuplná doktorka Cho a něco málo o filmové zápletce. AKTUALIZACE: Už také Vision dostal samostatný plakát!

AKTUALIZACE: Do galerie jsme přidali samostatný plakát s Visionem.

Původní článek: Dlouhou dobu jsme robota Visiona vídali jen na nejrůznějších promoartech, které Marvel lepí na hrnky a nanuky. Teď se poprvé objevil na pořádném obrázku. Magazín Entertainment Weekly připravil několik alternativních obálek s Avengery a záporákem Ultronem, ze kterých jde složit jeden veliký banner. Všichni superhrdinové tak jsou konečně pohromadě. Magazín nabídl k Avangers: Age of Ultron samozřejmě také článek, který se pouští především do zápletky filmu.

Avengers: Age of Ultron slibují příběh o tom, jak si sami děláme ty nejhorší nepřátele. Nick Fury (Samuel L. Jackson) v něm bude mít co dělat, aby udržel superhrdinský tým pohromadě pod náporem Ultrona (James Spader) a jeho následovníků - Scarlet Witch (Elizabet Olsen) a Quicksilvera (Aarno Taylor-Johnson). Oba dva nešťastníci jsou produktem výzkumů, které na nich prováděl Baron Wolfgang von Strucker (Thomas Kretschmann), současný vůdce Hydry. S pomocí Lokiho žezla ve Scarlet odemkl magickou moc a v Quicksilverovi nadlidskou rychlost.

Avengers se Barona v úvodu filmu vypraví zastavit a vedle sourozenců s nadpřirozenými schopnostmi najdou v jeho sídle i řadu moderních technologií. Hydra dělala značné pokroky v robotice a Tony Stark (Robert Downey Jr.) její výzkum použije k urychlení vývoje vlastní umělé inteligence, na které už delší dobu pracuje. Spojením obou technologií vznikne Ultron. Ten se ale utrhne ze řetězu a jak víme z trailerů, nehezky zatopí celému světu. Jedním z jeho prvních počinů je stvoření vlastního robotického služebníka - Visiona (Paul Bettany), který vznikne na troskách Tonyho staršího inteligentního programu, známého jako J.A.R.V.I.S..

Tím se obloukem opět dostáváme k obrázku s Visionem a dalšími Avengery. Dole v galerii jej doplňuje ještě nejnovější obrázek Black Widow (Scarlett Johansson) a Claudia Jim, která ve filmu hraje doktoru Helenu Cho, významnou světovou genetičku a spojenkyni Avengers.

Avengers: Age Ultron je epické pokračování největšího superhrdinského filmu všech dob. Potom, co Tony Stark spustí nečinný program pro udržování míru, všechno se pokazí. Největší hrdinové světa, Iron Man, Captain America, Thor, Neuvěřitelný Hulk, Black Widow a Hawkeye, jsou vystaveni obrovské zkoušce a osud planety visí na vlásku. Je právě na nich, aby překazili plány zločinného Ultrona. Dobrodružství celosvětového měřítka bude stát na nelehkých spojenectvích a nečekaných činech.

Robert Downey Jr. se vrací jako Iron Man, Chris Evans jako Captain America, Chris Hemsworth jako Thor a Mark Ruffalo jako Hulk. Společně se Scarlett Johansson (Black Widow), Jeremym Rennerem (Hawkeye) a podporou Samuela L. Jacksona (Nick Fury) a Cobie Smulders (agentka Maria Hill), se tým musí znovu spojit, aby porazil Ultrona v podání Jamese Spadera, děsivého technologického nepřítele, který je posedlý vyhlazením lidstva. Mezitím se hrdinové musí vypořádat se dvěma novými silnými hráči, Wandou Maximoff v podání Elizabeth Olsen a Pietrem Maximoffem v podání Aarona Taylora-Johnsona. Starý přítel dostane novou podobu, když se z Paula Bettanyho stane Vision. Film napsal a zrežíroval Joss Whedon, produkuje Kevin Feige. Akcí nabitá napínavá jízda vstoupí do českých a slovenských kin 30.4. 2015.

Zdroje: Oficiální Facebook, EW, Skype, Purple Snow

Galerie: 9

Avengers: Age of Ultron - Celý tým na obřím banneru | Fandíme filmu Avengers: Age of Ultron - Celý tým na obřím banneru | Fandíme filmu Avengers: Age of Ultron - Celý tým na obřím banneru | Fandíme filmu Avengers: Age of Ultron - Celý tým na obřím banneru | Fandíme filmu Avengers: Age of Ultron - Celý tým na obřím banneru | Fandíme filmu Avengers: Age of Ultron - Celý tým na obřím banneru | Fandíme filmu Avengers: Age of Ultron - Celý tým na obřím banneru | Fandíme filmu Avengers: Age of Ultron - Celý tým na obřím banneru | Fandíme filmu Avengers: Age of Ultron - Celý tým na obřím banneru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest