Black Panther si vyhlédl svého otce

Black Panther si vyhlédl svého otce | Fandíme filmu
A co o své postavě prozradil Andy Serkis, představitel Ulyse Klawa, Pantherova ústředního oponenta? AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Do galerie jsme přidali společnou fotku Ernieho Hudsona a Chadwicka Bosemana (představitel Black Panthera), kterou loni na podzim zveřejnila na Twitteru Hudsonova manželka se slovy: "Když se na obrázek dívám, tak si uvědomuji, že by mohli hrát otce a syna". Což Hudson okomentoval: "Jsem připravený". Sluší jim to spolu, co říkáte?

Původní článek: Nevíme, jestli se objeví už v Captain America: The Civil War nebo až v samostatném Black Pantherovi, nicméně podle zatím nepotvrzených informací se možná našel představitel krále Wakandy, Pantherova otce. T'Chaku, který je v komiksech vládcem fiktivního afrického království před T'Challou (Black Panther), by si mohl zahrát Ernie Hudson, známý především jako Winston z Krotitelů Duchů.

V komiksech T'Chaka padl za oběť Ulysse Klawa, šíleného vědce, který s pomocí vzácné horniny Vibrania (materiál, ze kterého je vyrobený štít Captaina Ameriky) vyrobil nebezpečnou sonickou zbraň. Později se Klaw dokonce změnil v pevný zvuk a stal se prakticky neporazitelným. Je úhlavním Black Pantherovým nepřítelem.

Ve filmech jej hraje Andy Serkis, který po dlouhé době ukáže na plátně vlastní tvář, bez nánosu digitálních triků. Serkis žertuje, že si bez těsného úboru se senzory pro snímání pohybu připadal jako nahý, nicméně si natáčení nesmírně užil. Tvrdí, že nemá nejmenší tušení, jestli se objeví i v dalších filmech, nicméně z dostupných informací je patrné, že se postava od komiksového předobrazu bude dost lišit. Jedná se o obchodníka se zbraněmi, pašeráka a gangstera, který operuje v Jihoafrické republice. Z dob, kdy ještě prodával zbraně, se zná s Tonym Starkem (Robert Downey Jr.) a má být „novým silným hráčem filmového světa Marvelu“.

Zdroje: Ernie Hudson, Latino-Review, Film Police Reviews, Empire

Black Panther

29.01.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Drama, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest