Šílený Max: Tom Hardy je upsaný k dalším třem dílům

Šílený Max: Tom Hardy je upsaný k dalším třem dílům | Fandíme filmu
Tom Hardy se v rozhovoru rozpovídal o složitém natáčení filmu, o svých údajných hvězdných manýrách nebo o tom, že v Maxovi skoro nemluví.

Vedle traileru na Batman v Superman: Dawn of Justice je největším tahákem nového Šíleného Maxe samozřejmě samotný Šílený Max. Ze všech stran se na nás hrnou zmínky o tom, že je film neskutečné akční žrádlo a v rozhovoru pro Esquire to tvrdí i představitel hlavní role, Tom Hardy (Temný rytíř povstal, Warrior).

Dle jeho slov je film „kur*a neuvěřitelnej“, což je rozhodně výsledek, jaký by si všichni zúčastnění po šílené produkci zasloužili. Z našich starších článků už moc dobře víte, jak se natáčení léta odkládalo, například kvůli tomu, že původní australské pouštní lokace po vydatných deštích zarostly travou. Nakonec se snímek točil v Namibii, kde štáb strávil šest a půl měsíce v poušti. Produkce byla upíchnutá uprostřed ničeho, Warner pořádně netušil, co se vlastně na place děje a už jen něco dostat před na natáčení nebo z něj byla noční můra. Auto prostě zapadlo z poloviny do písku a nezbývalo, než jej vyhrabat. Uprostřed toho všeho seděla parta šíleně vypadajících maníků v kůži, jako by se v poušti konala nějaká S&M party nebo sraz motorkářů. Hardy Šíleného Maxe: Fury Road po vizuální stránce přirovnává ke kříženci kapely Slipknot s Cirque du Soleil.

Už dříve se také proslýchalo, že s Hardym a jeho kolegyní Charlize Theron byly při natáčení potíže a Tom to částečně připouští. Uvědomuje si, že natáčet s ním není jednoduché, avšak domnívá se, že jeho nároky nejsou nesmyslné [pozn.: pravdu se asi nikdy nedozvíme, ale podle některých verzí byly herecké hvězdy nespokojené se stavem produkce]. Dále herec přiznává, že v minulosti to s ním bývalo ještě složitější - když se mu něco nelíbilo, udělal scénu, aby jej všichni nechali na pokoji a nemusel se s nepříjemnou situací konfrontovat. Podobný přístup se vám ale dříve či později vymstí, a tak prý Hardymu nezbylo nic jiného, než dospět.

Nepřístupná Hardyho persona je pro roli Maxe Rockatanskyho zjevně ideální, protože podle herce od něj ve filmu uslyšíme zhruba čtyři až dvacet vět (zřejmě v závislosti na tom, jak bude nakonec film sestříhaný). Hardy podepsal smlouvu na tři pokračování, přičemž jejich případná realizace závisí na tom, jak si povede v kinech a u kritiků Šílený Max: Zběsilá jízda.

Šílený Max: Zběsilá jízda je čtvrtý díl ságy Šíleného Maxe od George Millera. Postapokalyptická akce je zasazená do nejzazšího koutu planety, do nehostinné pouště, kde lidskost nemá místo a všichni bojují o holé přežití. Dva rebelové na útěku by mohli do světa ohně a krve vnést opět pořádek. Jedním je Max (Tom Hardy), tichý muž činu, který hledá klid v duši potom, co v postapokalyptickém chaosu ztratil ženu a dítě. A pak je tu Furiosa (Charlize Theron), žena činu, která věří, že cesta k přežití vede přes poušť, zpátky do země kde vyrůstala. Česká i slovenská premiéra jsou stanoveny na 14.5. 2015.

Zdroj: Esquire

Šílený Max: Zběsilá cesta

07.05.2015 | USA, Austrálie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest