Nový Spider-Man bude nejspíš vážně středoškolák

Nový Spider-Man bude nejspíš vážně středoškolák | Fandíme filmu
Další a další zvěsti potvrzují, že novému Peterovi Parkerovi bude kolem 15 let. Známe jméno prvního kandidáta v tomhle věku?

Sice jsme slyšeli mnoho o tom, že studio zve na casting herce všech etnik, avšak zdá se být čím dál jasnější, že ať už bude mít nový Spider-Man jakoukoliv barvu pleti, bude to Peter Parker a ne Miles Morales (druhý nejznámější Spider-Man, černoch hispánského původu). Nejnověji to zdánlivě potvrdil Joe Quesada, kreativní šéf Marvel Enterteinment, společnosti, která zastřešuje Marvel Comics a Marvel Studios. Když byl Quesada tázán, co se dá udělat proto, aby byl nový Spider-Man co nejlepší, odpověděl, že v případě jakéhokoliv Spider-Mana je nejdůležitější dobře vystihnout Petera Parkera. Když se to povede, zbytek už se poddá. Samozřejmě jde o hodně obecnou poznámku, ale Marvel už od únorové tiskové zprávy spojoval s novým filmem Petera Parkera a teď v tom jednoduše pokračuje.

Prakticky definitivní se zdá také to, že Parker bude středoškolák. Už dříve jsme slyšeli o tom, že filmaři chtějí obsadit hodně mladého herce, který bude skutečně vypadat jako puberťák a dospěje společně s rolí, podobně jako třeba Daniel Radcliffe v Harrym Potterovi. Teď se server Badass Digest znovu doslechl, že na castingy docházejí zhruba šestnácti až sedmnáctiletí herci a dokonce se k němu dostala neověřená informace, že jedním z kandidátů by mohl být Mateus Ward. Wardovi je 16 a objevil se zatím v samých menších rolích, jmenovitě třeba v seriálech Tráva nebo Hostages. Obecně se pak zdá, že studia Sony a Marvel hledají neznámou tvář.

Už v dubnu začne natáčení Captain America: Civil War, kde se má nový Spider-Man poprvé objevit, takže je jen otázkou času, kdy bude jméno nového Parkerova představitele odhaleno, ať už oficiálně či neoficiálně.

Zdroje: Joe Quesada, Badass Digest

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest