Captain America: Civil War - Další Avenger potvrzen

Captain America: Civil War - Další Avenger potvrzen | Fandíme filmu
Seznam hrdinů pro příští marvelovskou týmovku se rozrůstá, k tomu jsou tu další zvěsti o castingu Spider-Mana, který se ve filmu také objeví.

Chystané marvelovce Captain America: Civil War můžeme definitivně začít říkat Avengers 2.5, protože dosud známých hrdinů se objeví ve filmu více než dost a ještě k nim přibudou další. Nejnověji potvrzeným přírůstkem je Hawkeye (Jeremy Renner), který jakožto člen organizace S.H.I.E.L.D. podivně absentoval ve snímku Captain America: The Winter Soldier, ale v Civil War s ním opět můžeme počítat. Scenáristé CA: TWS se sice v minulosti nechali slyšet, že ve skutečnosti Hawkeye z filmu škrtli jednoduše proto, že pro něj v příběhu nebylo přirozené místo, avšak podle nedávného Rennerova vyjádření se v Avengers: Age of Ultron můžeme těšit také na nějaké filmové vysvětlení. Definitivně také můžeme zapomenout na spekulace o tom, že by měl Hawkeye v Age of Ultron zemřít. Že bude v CA: Civil War živ a zdráv nejprve uvedl The Hollywood Reporter a následně to na Twitteru nepřímo potvrdil i sám Renner.

Jak už víme z dřívější doby, ve filmu proti sobě stanou Captain America (Chris Evans) a Iron Man (Robert Downey Jr.), kteří se dostanou do zásadní rozepře. Doplní je Black Widow (Scarlett Johansson), Falcon (Anthony Mackie), Winter Soldier (Sebastian Stan), Sharon Carter (Emily Van Camp), Black Panther (Chadwick Boseman), Brock Rumlow (Frank Grillo) a Daniel Brühl v dosud nespecifikované záporné roli. Vyloučená není ani účast Marie Hill (Cobie Smulders) a Nicka Furyho, jehož představitel Samuel L. Jackson zrovna nedávno mluvil o tom, že má s Marvelem smlouvu ještě na dva další filmy.

Ve filmu se ale také s velkou pravděpodobností objeví poprvé nový představitel Spider-Mana. Ten se stále ještě hledá a žádné skutečné podrobnosti k dispozici nejsou, nicméně redaktorovi serveru Latino-Review, který v posledním půlroce většinu novinek o Spider-Manovi odkryl jako první, se podařilo zjistit alespoň to, že na castingy jsou zvaní zhruba patnáctiletí chlapci všech etnik.

Zdroje: Marvel, Jeremy Renner, THR, Umberto Gonzales I, Umberto Gonzales II

Captain America: Občanská válka

12.04.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest