Lovci a oběti: Nepřesvědčivá kriminálka míří do kin

Lovci a oběti: Nepřesvědčivá kriminálka míří do kin | Fandíme filmu
Češi pro jednou zkouší čistokrevnou žánrovku. Důvod k oslavám? Zatím ne, v trailerech film působí jak jeden z nekonečných TV seriálů.

Slušných žánrových filmů se u nás natočilo tolik, že bychom je spočítali možná tak na prstech ruky vysloužilého dřevorubce. Příští týden jde do našich kin "akční drama" s názvem Lovci a oběti režiséra Marcuse Benoise Trana, a upřímně řečeno, ani jeho počin nevypadá dvakrát nadějně. Novinka je pro něj režijní prvotinou, jako herec se objevil ve čtvrtém Kameňáku a několika televizních pořadech typu Top Star magazín. Scénář napsal Milan Sluka, pro kterého jde také o debut.

Hlavním hrdinou filmu, který byl podle slov svých tvůrců natočen na motivy skutečných událostí, je Jakub. Ten je celoživotním magnetem na problémy, dostane se do dluhové pasti, zaplete se s mafiány a lichváři, a cestu ven hledá opět přes mafiány. Děj je již dle oficiální synopse distributora tak spletitý, že by vydal na několik filmů. Dle produkce to je kvůli tomu, že osudy hlavního hrdiny jsou inspirovány skutečnými příběhy několika lidí, ve filmu jsou však spojeny do jedné dějové linie.

Hlavní roli si zahrál Martin Kraus, ve filmu se dále objeví Tomáš Hanák, Karel Heřmánek, Marek Vašut, Veronika Freimanová a další. My vám dnes přinášíme dva trailery, na základě kterých si udělejte sami obrázek, jestli se vyplatí na Lovce a oběti vyrazit do kina. Pokud máte pocit, že ano, můžete tak učinit od 26. března.

Lovci a oběti: Dva trailery

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest