Zejtra napořád: Češi míchají osobní a kriminální drama

Zejtra napořád: Češi míchají osobní a kriminální drama | Fandíme filmu
Dnes vstupuje do kin nový český film, který se snaží spojit hrdinovo hledání sebe sama s nebezpečným kšeftováním. Koukněte na trailer.

Již dnes vtrhlo do tuzemských kin nové české drama s nádechem krimi a romance, Zejtra napořád. Co od tohoto projektu očekávat? Oficiální synopse slibuje následující:

Každou noc miliony lidí usínají s tím, že změní svůj život a že zítra udělají něco konečně jinak. Petr Kraus  je jedním z toho miliónu. Cestuje za prací do Číny, kde zařizuje výrobu zboží pro své zákazníky. Získá zakázku od člověka, který mu není úplně sympatický, ale přesto se pustí s vidinou zajímavého výdělku do práce. Mezitím si na dálku před návratem domů domluví několik schůzek naslepo a věří, že možná potká někoho, kdo mu změní život. V Česku zjistí, že zkazil celou zakázku a má jen několik dní na to, aby věci uvedl do pořádku. Svých schůzek naslepo se ale nevzdává i přesto, že to jeho nejlepší kamarádka Tereza nevidí ráda. Petr vyráží na cestu napříč republikou, aby objevil nové přátele a přitom zjistil, že se neobejde bez těch, kteří jsou mu nablízku odjakživa. Na cestu, která mu možná změní život a kde si uvědomí, že před problémy nemůže utíkat věčně, protože ty si jej vždy nakonec najdou.

Hlavního hrdinu příběhu ztvárnil Pavel Batěk, známý především z vedlejších seriálových rolí  (Ordinace v Růžové zahradě, Kriminálka Anděl). Podezřelého obchodníka pak Jiří Lábus. V dalších rolích se objeví  známá jména jako např. Filip Blažek (Případy 1. oddělení, Probudím se včera), Vica Kerekes (Příběh kmotra, Muži v naději), Klára Issová (Pravidla lži, Přežít svůj život), ale i spoustu dalších známých tváří. O scénář i režii se postaral Rudolf Havlík, pro něhož je to filmová premiéra. O hudbu se postaral Ondřej Konvička (Bastardi).

Trailer nevypadá vůbec špatně. Šikovně kombinuje záběry z Hong Kongu s monology hlavního hrdiny a hlavní dějová linka slibuje v návaznosti na Jiřího Lábuse slušné drama. První recenze ani ohlasy na CSFD zatím nejsou kdovíjaké, ale koukněte na upoutávku, třeba vás Zejtra napořád zaujme.

Zejtra napořád: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest