Avengers 2: Režisér slibuje další postavy

Avengers 2: Režisér slibuje další postavy | Fandíme filmu
Podle Josse Whedona v Avengers: Age of Ultron potkáme další marvelovské postavy, které zatím nebyly v propagačních materiálech.

Režisér Avengers 2, Joss Whedon, krátce pohovořil o svém filmu, který uvidíme v kinech už zhruba za měsíc. Žertem se zmínil o tom, že Paul Bettany má ke ztvárnění robotického Visiona ideální tvář a také tvrdí, že jej do role navrhoval ještě předtím, než vůbec začal režírovat první Avengers. Řady „Mstitelů“ rozšíří také Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) a Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson), které si Whedon mezi dosud nerealizovanými postavami vybral částečně proto, že je má jednoduše osobně rád, ale také mají ve filmu plnit velice specifickou úlohu. Dva životem smýkaní outsideři mají vnést do Avengers: Age of Ultron unikátní emocionální náboj a díky svým schopnostem (určitá forma magie a nadzvuková rychlost) také nové vizuální prvky. Dosavadní členové týmu pracují jako dobře naolejovaná mašina, přesto jsou ale jejich vazby křehké a kdykoliv se mohou zhroutit.

Následující řádky mohou obsahovat spoilery.

Co je ale na celém interview nejzajímavější, je krátká závěrečná zmínka. Reportérka se Josse ptá, jestli ve filmu uvidíme nějaké postavy, které doposud nebyly součástí propagačních materiálů, jestli potkáme další marvelovské postavy, které známe z předchozích filmů nebo „dalších částí univerza“. Na což Whedon odpověděl jednoduše „Ano“.

Zvlášť kvůli závěrečné zmínce o „dalších částech univerza“ může Whedonova odpověď znamenat prakticky cokoliv. Možná má na mysli Lokiho (Tom Hiddleston) nebo Falcona (Anthony Mackie), o kterých víme, že se ve filmu mihnou, ale nejsou prezentováni jako klíčoví hráči. Možná mluví o nějakém cameu, jehož bychom se mohli dočkat v potitulkové scéně. Tam se ostatně může mihnout prakticky kdokoliv - Spider-Man, Doctor Strange nebo třeba někdo z Guardians of the Galaxy 2. A možná Whedon svým „ano“ myslí všechny zmíněné varianty.

Zajímavou nápovědu nicméně přinesl šéfredaktor serveru Latino-Review, který ještě před Whedonovým interview naznačil, že by se měl ve filmu objevit ještě jeden „Avenger“. Přesněji řečeno jediný Avenger, kterého jsme zatím neviděli v propagačních materiálech. A to je podle dosud odvysílaných filmů a seriálů jeden jediný člověk: Agent Phil Coulson (Clark Gregg), hlavní hrdina seriálu Agents of S.H.I.E.L.D.. Co říkáte, chtěli byste Phila po dvou letech na televizní obrazovce znovu vidět na plátně?

Joss Whedon o Avengers 2

Zdroje: Latino-Review, Latino-Review II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest