Avengers: Age of Ultron - Přidá se ještě jeden hrdina?

Avengers: Age of Ultron - Přidá se ještě jeden hrdina? | Fandíme filmu
Přidá se během dotáček další herec, který v marvelovských filmech zatím nebyl? Přidáváme featurette ze zákulisí natáčení.

Servery Inquisitr a Enstars tvrdí, že zaslechly nějaké zvěsti o tom, že až se budou v lednu dělat dotáčkyAvengers 2, zúčastní se i Benedict Cumberbatch, nedávno obsazený jako Doctor Strange. Měl by si střihout malé cameo, možná ne jako Doctor Strange, ale v „civilní“ podobě, jako Steven Strange. Starší zprávy sice hovořily o tom, že by se v závěru filmu mohl mihnout nový tým Avengers (jehož by mohl být Doctor Strange součástí), na druhou stranu však jsou jak Inquisitr, tak Enstars bulvární severy, které zákulisní zprávy obvykle nepřináší a i ve vlastních článcích údajné informace prezentují jako snůšku jakýchsi anonymních drbů a vlastních spekulací. Cumberbatchovu možnou účast tedy zatím berte s rezervou.

Přidáváme několik dalších střípků, abyste neodcházeli jen s jedním nejistým drbem. Možná si vzpomínáte na starší vyjádření Idrise Elby, který si posteskl, jak bylo otravné, když z role ctihodného Nelsona Mandely musel rychle přecházet do útrpné úlohy komiksového Heimdalla, který místo vznešených promluv nosí nalepenou paruku a legrační přilbu a několik hodin s ním na drátech máchají před zeleným pozadím. Elba byl tehdy kritizován (režisérem Jossem Whedonem) především za to, že prozradil jedno marvelácké tajemství, teď v aktuálním rozhovoru se ale vyjádřil čistě ke své kritice nepříjemného natáčení. Idris tvrdí, že si v žádném případě nestěžoval na studio, pouze porovnával dva styly natáčení a spolupráce s Marvelem jej určitě těší. Co myslíte? Skutečně byla tehdy míra Elbovy nespokojenosti zveličovaná nebo spíš herec zpětně žehlí nešťastně zvolená slova směřovaná k vlastnímu chlebodárci?

Závěrem pro vás máme ještě oficiálně vydanou ochutnávku zákulisní featurette, která se dříve objevila na internetu v mizerné kvalitě a celou ji můžete vidět v bonusové sekci Blu-ray disku Guardians of the Galaxy (viz odkazy pod článkem).

Avengers: Age of Ultron: Ochutnávka ze zákulisní featurette

Zdroje: Inquisitr, Enstars, The Daily Beast, Badass Digest

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest