Avengers 2: Prequel o Quicksilverovi a Scarlet Witch

Avengers 2: Prequel o Quicksilverovi a Scarlet Witch | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Prequelový komiks představí dva nové Avengery a odhalí události mezi Captainem Americou: Návratem prvního Avengera a Avengers: Age of Ultron.

Oficiální komiksy z filmového Marvel Universe často doplňují k filmům zajímavé detaily. Jeden takový kupříkladu odhalil, co dělal War Machine během Avengers, jiný zase něco málo o rodinné historii Gamory, Nebuly a Thanose. Aktuální komiks, nazvaný Avengers: Age of Ultron Prelude - This Scepter'd Isle, bude pojednávat o sourozencích Maximoffových (Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen), Hydře a Lokiho žezlu.

Jak už víme z Captaina Ameriky 2, Lokiho žezlo se dostalo do rukou Hydry, která s jeho pomocí nějakým způsobem vytvořila Quicksilvera a Scarlet Witch. Komiks odhaluje, že buňka Hydry, pod vedením barona Struckera, používá ve fiktivním východoevropském městě Sokovia žezlo k pokusům na nadějných jedincích, u kterých se vědci snaží „odemknout“ jakékoliv zvláštní schopnosti, které by mohli mít.

To zní jako další potvrzení převládajícího přesvědčení, že sourozenci Maximoffovi jsou jedni z Inhumans, podobně jako třeba Skye ze seriálu Agents of S.H.I.E.L.D.. U té rovněž bylo třeba potenciál po jejích předcích odemknout, v jejím případě prostřednictvím Terrigenského krystalu. Dál se tedy zdá, že se Marvel s pomocí Inhumans pokusí nahradit chybějící mutanty (X-Meny), na které má práva konkurenční Fox. Quicksilver a Scarlet Witch tak potenciálně jsou první Inhumans, které vidíme na filmovém plátně.

V galerii najdete z komiksu dvě ukázkové stránky a vypadá to, že se do rukou Hydry vydali dobrovolně. Jejich motivací je pravděpodobně touha po pomstě, protože jak odhalila nedávná reportáž z natáčení filmu, sourozenci jsou přesvědčeni o tom, že jejich rodiče zabila bomba vyrobená Tonym Starkem...

Zdroje: NewsArama, Digital Spy

Galerie: 2

Avengers 2: Prequel o Quicksilverovi a Scarlet Witch | Fandíme filmu Avengers 2: Prequel o Quicksilverovi a Scarlet Witch | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest