Hunger Games: Síla vzdoru II. - První teaser a plakát

Hunger Games: Síla vzdoru II. - První teaser a plakát | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
K tomu oficiální synopse závěrečné části postapokalyptické kvadrilogie.

První plakát k Hunger Games: Síle vzdoru I. se objevil loni v lednu, takže Síla vzdoru II. má malinké zpoždění, ale fanoušci série jistě tuší, že je zatím nic tak zásadního nečeká. Na prvním plakátě je již tradičně lehce pozměněné logo, ke kterému se propracuje také první teaser, ve kterém se postupně jednotlivá loga mění a zní repliky z jednotlivých filmů. Kromě nového plakátu dolů do galerie přidáváme pro porovnání také všechny předchozí. A pokud se Síly vzdoru II. nemůžete dočkat (v Česku i na Slovensku má film premiéru 19.11.), připomínáme, že už příští týden ve středu vychází na DVD a Blu-ray Síla vzdoru I., kterou si můžete předobjednat dole pod článkem nebo se s domácím vydáním seznámit ve starší novince, ve které nechybí ani ochutnávka z videí, jež se objeví v bonusové sekci.

Hunger Games: Síla vzdoru II. - První teaser

Oficiální synopse Hunger Games: Síly vzdoru II.: V Panemu zuří otevřená válka a Katniss (Jennifer Lawrence) se definitivně utká s prezidentem Snowem (Donald Sutherland). Společně s nejbližšími přáteli, s Galem (Liam Hemsworth), Finnickem (Sam Claflin) a Peetou (Josh Hutcherson) se Katniss společně s jednotkou z 13. Kraje vydává na životu nebezpečnou misi, aby se pokusila spáchat atentát na prezidenta Snowa, který je posedlý jejím zničením. Smrtící pasti, nepřátelé a morální rozhodnutí Katniss budou stát více sil než libovolné Hladové hry.

Galerie: 2

Hunger Games: Síla vzdoru II. - První teaser a plakát | Fandíme filmu Hunger Games: Síla vzdoru II. - První teaser a plakát | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest