Avengers 2: Plakáty s Quicksilverem a Scarlet Witch

Avengers 2: Plakáty s Quicksilverem a Scarlet Witch | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
A co pro soundtrack skládá Danny Elfman?

Deset dní potom, co byl vypuštěn poslední kousek z kolekce plakátů k Avengers: Age of Ultron, se z ničeho nic objevily také postery se sourozenci Maximoffovými. Oba jsou tu ve svých klasických pózách - Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson) zrovna někam sviští nadzvukovou rychlostí a Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) připravuje zaklínadlo. Akorát je tedy na plakátě tak vyretušovaná, že jde pomalu jen stěží uvěřit, že se jedná o stejnou osobu, kterou známe z trailerů.

Dále se konečně dozvídáme, z jakého důvodu produkce angažovala skladatele Dannyho Elfmana (Batman, Spider-Man), i když soundtrack skládá Brian Tyler (Thor 2, Iron Man 3). Tehdy jsme spekulovali o tom, že by bylo bezva, kdyby studio Elfmana přizvalo kvůli tomu, aby složil nový Spider-Manův motiv, třeba do potitulkové scény. Sám Elfman však tvrdí, že pro film připravil nový ústřední motiv Avengers. Vzal ten původní, který složil pro první film Alan Silvestri a nějakým způsobem jej rozvinul. Což je vzrušující zpráva, co říkáte? Původní Silvestriho motiv není vůbec špatný, je zřejmé, čeho se skladatel snaží docílit, ale že by melodie dokázala chytit za pačesy a zařadila se mezi ty opravdu nejznámější velkofilmové motivy, to se úplně říct nedá.

Jako bonus přidáváme vtipný skeč, ve kterém Thor (Chris Hemsworth) slaví po porážce Ultrona.

Thor slaví po porážce Ultrona

Zdroje: Yahoo, 891 ABC Adelaide

Galerie: 2

Avengers 2: Plakáty s Quicksilverem a Scarlet Witch | Fandíme filmu Avengers 2: Plakáty s Quicksilverem a Scarlet Witch | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest