Superfast: Trailer na parodii na Rychle a zběsile

Superfast: Trailer na parodii na Rychle a zběsile | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
K traileru přidáváme první plakát.

Rychle a zběsile 7 sice bylo odloženo na příští rok, letos se ale zběsilého ježdění nakonec také dočkáme Jason Friedberg a Aaron Seltzer nás poctí další z řady svých vypečených parodií. Oba pánové mají na triku takové parády jako Date Movie, Epic Movie, This is Sparta nebo Disaster Movie. Jen co loni dokončili Starving Games, pustili se v říjnu do natáčení SuperFast. Jak sami můžete vidět v traileru, film paroduje ty nejznámější elementy rychlé a zběsilé série, především tedy infiltraci policisty v utajení mezi nelegální závodníky a posléze poskládání týmu, který se má pustit do velkolepé krádeže.

Ve filmu nehraje jediný známý herec, Vina Diesela paroduje Dale Pavinski, Paula Walkera Alex Ashbaugh. Při sledování traileru se sice lze několikrát uchechtnout, pokud ale tvůrci od svého posledního projektu nějak výrazně nezlepšili své filmařské schopnosti, jen těžko lze čekat, že by na nás v dokončeném SuperFast čekalo oproti traileru výrazně větší množství humoru. Film měl mít původně premiéru společně s Rychle a zběsile 7, nicméně po smrti Paula Walkera je možné, že bude film z úcty k zesnulému herci pouze v tichosti vypuštěn na DVD. Přiložený trailer je nevalné kvality, pokud se nám podaří dohledat lepší, nahradíme jej. Dole v galerii na vás čeká plakát.

Superfast: Trailer

Zdroje: DVD News, VinXperience

Galerie: 2

Superfast: Trailer na parodii na Rychle a zběsile | Fandíme filmu Superfast: Trailer na parodii na Rychle a zběsile | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest