Aloha: Emma Stone a Bradley Cooper míří na Havaj

Aloha: Emma Stone a Bradley Cooper míří na Havaj | Fandíme filmu
Cameron Crowe přináší pohodovou romantickou komedii s parádním obsazením.

Cameron Crowe je po více než čtyřleté odmlce zpátky. Talentovaný filmař a tvůrce nezapomenutelných klasik jako Jerry Maquire nebo Na pokraji slávy nás prostřednictvím traileru na svůj nejnovější film zve na letní dovolenou na Havajské ostrovy. Právě tam se totiž odehrává jeho nejnovější romantická komedie s názvem Aloha. A lahůdkové obsazení jenom zvyšuje úroveň našeho nadšení.

Armádní specialista (Bradley Cooper) se vrací zpět na své bývalé pracoviště, aby dohlédl na odpálení zbraňového satelitu. Na krk mu dýchá jeho bývalý velicí důstojník (Alec Baldwin) a šéf celého projektu (Bill Murray). Během svého pobytu se Cooper znovu shledá se svou bývalou láskou (Rachel McAdams) a ještě se stihne bezhlavě zamilovat do armádní pilotky (Emma Stone), která je mu přidělena jako doprovod.

Koukněte na první trailer, ze kterého je patrné, že Cameron Crowe nevybočuje ze zajetých kolejí. Sice nám neservíruje nic originálního nebo převratného, ale můžeme se těšit na jeho typickou feel-good komedii se sympatickými postavami, skvělým obsazením a vybroušenými dialogy a to všechno za doprovodu skvělé muziky. Aloha dorazí do českých a slovenských kin 22.10..

Aloha: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest