Honeymoon with Harry: Bradley Cooper chce režírovat

Honeymoon with Harry: Bradley Cooper chce režírovat | Fandíme filmu
Bradley Cooper plánuje zrežírovat sám sebe ve snímku, ve kterém bude spolu s Robertem De Nirem truchlit nad smrtí své snoubenky.

Bradley Cooper si hodlá do svého životopisu již brzy přidat nové povolání. Talentovaný herec, kterého zanedlouho uvidíme v novém snímku Clinta Eastwooda, American Sniper, vyhlíží svůj režisérský debut. Natočit by měl projekt s názvem Honeymoon with Harry, ve kterém má zároveň ztvárnit hlavní roli.

Hlavním hrdinou příběhu scénáristy Paula Haggise (Million Dollar Baby) je notorický sukničkář, který svůj dosavadní životní styl změní poté, co najde tu pravou, se kterou se (proti vůli svého budoucího tchána) zasnoubí. Žena však těsně před svatbou tragicky umírá, a zoufalý muž se vydává sám na líbánky, kde hodlá svůj žal utápět v alkoholu. Cestou však nečekaně potká svého skoro-tchána.

O zfilmování scénáře se v Hollywoodu pokoušejí již hodně dlouhou dobu. V roce 2004 získala společnost New Line Cinema práva na tehdy ještě nevydanou stejnojmennou knihu Barta Bakera, a plánovala adaptaci s Vincem Vaughnem a Jackem Nicholsonem v hlavních rolích. Režírovat měl tehdy autor scénáře, k realizaci však kvůli sporům o rozpočet nikdy nedošlo. Nyní se zdá, že by projekt mohl konečně spatřit světlo světa.

Studio totiž najalo Dana Fogelmana (Bláznivá, zatracená láska), aby scénář přepsal, a projekt uvedl v život. Coopera, který by rád film režíroval, by neměl ve filmu coby jeho protějšek doplňovat nikdo menší, než Robert De Niro. Oba herci se již na plátně nejednou potkali, a přestože zatím nebylo oficiálně nic potvrzeno, na projektu mají zájem spolupracovat. V roce 2010 se zúčastnili veřejného čtení scénáře, který se umístil na Black Listu, tedy každoročním žebříčku nejoblíbenějších dosud nerealizovaných scénářů.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest