Hororový týden a soutěž s filmem Vzkříšení démona

Hororový týden a soutěž s filmem Vzkříšení démona | Fandíme filmu
V pátek bude 13., ve čtvrtek do kin vstupuje hororová novinka Vzkříšení démona, a tak vám Bontonfilm přináší soutěž o 3 hororové kolekce.

Tenhle týden patří v českých kinech hororu Vzkříšení démona. Nejen, že si snímek už ve čtvrtek odbude premiéru, ale můžete si na něj stylově zajít také v pátek 13. a aby toho nebylo málo, zítra, 10. března, má narozeniny představitelka hlavní role, Olivia Wilde (Rivalové, Ona, Dr. House). Při téhle příležitosti jsme pro vás společně s distribuční společností Bontonfilm připravili hororovou soutěž.

Hraje se celkem o tři hororové DVD kolekce, přičemž každá z nich obsahuje filmy Lesní duch (2013), Očista a Mama. Pokud si o kolekci chcete zahrát, pravidla jsou jednoduchá. Do neděle, 15.3. 2015, nám napište správnou odpověď na následující soutěžní otázku: Jak se původně měl snímek jmenovat? Odpověď hravě vypátráte na našem webu. Správné odpovědi zasílejte na adresu soutez@fandimefilmu.cz a nezapomeňte vyplnit také jméno, příjmení a vaši zasílací adresu. Ze správných odpovědí výherce vybereme losováním a 16.3. 2015 je uvědomíme mailem a zveřejníme jejich jména na našem Facebooku. Každý může do soutěže zaslat pouze jeden soutěžní email, jinak bude ze slosování vyřazen.

Vzkříšení démona jsme vám podrobně představili začátkem roku, avšak připomínáme, že v hororovém snímku tým vědců experimentuje se sérem, které má oživit mrtvá pokusná zvířata. Když však v důsledku nešťastné nehody zemře výzkumnice Zoe (Olivia Wilde), rozhodnou se kolegové podat sérum i jí. Spolu s ní se však ze záhrobí vrátí i zlé síly. Dále hrají Mark Duplass, Evan Peters či Donald Glover. Snímek vznikl v produkci Blumhouse, která je zodpovědná především za úspěšnou sérii Paranormal Activity. Následuje oficiální trailer s českými titulky a na závěr ještě jednou připomínáme, že Vzkříšení démona do českých kin přichází už tento čtvrtek, 12. března.  

Vzkříšení démona: Trailer s českými titulky

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest