Expendabelles se pořád chystají

Expendabelles se pořád chystají | Fandíme filmu
A Sylvester Stallone se usmířil s Brucem Willisem.

Expendables 3 sice finančně dopadli ze všech dílů trilogie nejhůře, avšak ve světle všech překážek, které snímek musel překonat (únik filmu na internet, nevalná úroveň, únava značky, nechuť tradičních fanoušků k ratingu PG-13), nejsou dvousetmilionové tržby vůbec špatné. Možná tedy není až tak překvapivé, že ženská variace na Postradatelné, běžně označovaná jako Expendabelles, se podle nejnovějších informací pořád ještě chystá.

Castingové oddělení se prý momentálně činí, aktuálně by měly být oslovené Naomi Watts (Kruh, Diana), Li Bingbing (Resident Evil 5, Transformers 4) a Marcia Gay Harden (Pollock, Tajemná řeka). Mezi pány potom Chris Evans (Captain Amerika) a Alan Rickman (profesor Snape z Pottera). S pánskými Expendables mají nový film provázat Sylvester Stallone a Bruce Willis.

Zpráva pochází ze serveru Tracking-Board, který se už v minulosti mýlil a na důvěryhodnosti jí nedodává ani jméno Chrise Evanse, který omezuje své herecké aktivity a své příští projekty si pečlivě vybírá. Na druhou stranu řada detailů dobře zapadá do toho, co už o filmu víme. Alana Rickmana zmiňovala už zpráva z letošního ledna. Zřejmě jej má produkce vyhlédnutého do role záporáka zvaného „Sultán“. Marcia Gay Harden typově působí jako vynikající náhrada za Sigourney Weaver, která před časem odmítla roli Stalloneovy drsné exmanželky. A Stallone na svém Twitteru čerstvě odhalil, že se usmířil s Brucem Willisem (oba přátelé se pohádali, když chtěl Bruce příliš vysoký honorář za Expendables 3, teď Stallone napsal, že to byla „jeho vina“). Podle starších zpráv se v Expendabelles měl objevit společně se Stallonem Harrison Ford, čili Willisův současný náhradník, takže rámcově i tahle zmínka zapadá. Přesto bych si ale pořád na realizaci Expendabelles nevsadil. Všechny slavné ženské herečky zjevně role postupně odmítají a bez nich to zkrátka nepůjde.

Film má točit Robert Luketic (Pravá blondýnka, Vrahouni), scénář napsaly Kirsten Smith a Karen McCullah (Pravá blondýnka). Produkují Sylvester Stallone a Avi Lerner (Expendables. S premiérou se předběžně počítalo na rok 2015. Následuje synopse:

Američtí Navy SEALs jsou při pokusu o průnik do ostrovního doupěte nebezpečného despoty kompletně rozprášeni. Despota ale unesl nejlepší jaderné fyziky světa a začíná být jasné, že žádný muž není pro jejich osvobození ten pravý. S takovou mission impossible si poradí jedině žena. Existuje totiž jen jedna cesta, jak se na ostrov dostat. Nejnebezpečnější agentky světa se přestrojí za luxusní prostitutky a odletí soukromým tryskáčem ukojit diktátorovy nejtajnější choutky. Jakmile ale budou na ostrově, zachrání vědce i celý svět...

Zdroje: Sylvester Stallone, Tracking-Board

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest