Král Škorpion: Cesta za mocí

Král Škorpion: Cesta za mocí | Fandíme filmu
První díl série kdysi pomáhal startovat kariéru The Rocka. Teď vychází už třetí video sequel.

V současném filmovém průmyslu existují série, které tak trochu „parazitují“ na prvním dílu. Takovým případem je i Král Škorpion, jehož čtvrtý díl nyní vychází na DVD a Blu-ray. Odpůrce jistě najde už první díl s Dwaynem „The Rock“ Johnsonem, avšak oproti následující videoprodukci jde rozhodně o učiněný majstrštyk. Král Škorpion: Cesta za mocí je zkrátka videofilm, který se nikdy nedostane na plátna kin a tak tomu odpovídá i jeho provedení. Režii a scénář k filmu měl na starosti Mike Elliott (Osudové léto 2). Stejně jako v předešlém díle v hlavní roli účinkuje Victor Webster (seriál Continuum). Společně s ním ve filmu hrají Ellen Hollman (seriál Spartakus: Krev a písek), Will Kemp (Van Helsing), Barry Bostwick (Agent WC 40), Lou Ferrigno (Hulk) a Michael Biehn (Vetřelci, Terminátor). Kromě nich si ve filmu střihnuli camea Rutger Hauer (Blade Runner) a zápasníci různých bojových sportů.

Poté, co je král Mathayus (Webster) zrazen svým blízkým přítelem Drazenem (Kemp) a obviněn z vraždy jeho otce - krále Norvanie, nezbývá mu nic jiného než se spojit s tajemnou Valinou (Hollman) a jejím vynalézavým otcem Sorrellem (Bostwick). Tato trojice se pokusí zabránit Drazenovi ve zneužití mystické síly a dostat Sorrella na královský trůn Norvanie.

Fanoušci seriálu Herkules s Kevinem Sorbem budou jistě nadšení, jelikož film podle ukázky působí velmi podobně. Pokud se však řadíte mezi ty, kterým se první díl Krále Škorpiona libil, mohli byste být naopak značně zklamaní.

Král Škorpion: Cesta za mocí - trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest