Ben Hur: Natáčení nové verze začalo

Ben Hur: Natáčení nové verze začalo | Fandíme filmu
Pojďme si shrnout vše, co už o projektu víme.

Remakeů není nikdy dost, jakoby si v Hollywoodu poslední léta říkali. A tak se předělává, restartuje, nebo nově adaptuje jeden film za druhým, bez ohledu na to, jak je daný film starý, či kvalitní. Tentokrát si producenti nevzali zrovna malé sousto – v Itálii začaly práce na remakeu slavného snímku Williama Wylera, Ben Hur, který dodnes drží společně s Titanicem a třetím dílem Pána Prstenů rekord v počtu získaných Oscarů. Každý z těchto snímků jich posbíral celkem jedenáct.

Monumentální historické drama z roku 1959 s Charltonem Hestonem v hlavní roli vypráví příběh syna z významné židovské rodiny, který je nešťastnou shodou okolností odsouzen na galeje. Po několika letech se dostává na svobodu. Po návratu do Jeruzaléma zjišťuje, že jeho matka a sestra byly jako malomocné vyhnány z města. Aby se pomstil Messalovi, veliteli římské posádky, zúčastní se proti němu závodu válečných vozů.

Remake zrežíruje Timur Bekmabetov, který se nejvíce proslavil sérií Noční hlídka a komiksovkou Wanted. Pod scénářem jsou podepsaní Keith Clarke (Útěk ze Sibiře) a John Ridley (12 let v řetězech). Natáčení bude probíhat v Římě a Mateře. Hlavní roli ztvární Jack Huston (seriál Boardwalk Empire), dále se ve filmu objeví Morgan Freeman, Toby Kebbell (Koba z Úsvitu Planety opic), a v neposlední řadě Rodrigo Santoro (Xerxes z obou filmů 300). Premiéra je stanovena na 26.2. 2016.

Zdroj: Collider

Ben Hur

19.08.2016 | USA
Akční, Dobrodružný, Drama, Historický
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest