Podpořte FandimeFilmu.cz v soutěži

Podpořte FandimeFilmu.cz v soutěži | Fandíme filmu
Věnujte nám pár sekund a pomozte nám získat bezplatný roční hosting. AKTUALIZACE: Přikládáme obrázek toho, co dostanete, pokud vyhrajeme.

AKTUALIZACE: Už delší dobu máme rozpracovaný redesign stránek. Modernější, přátelštější k mobilům. Čím dříve na implementaci nového vzhledu našetříme, tím dříve si jej budete moci užít. Takže vás ještě jednou vyzýváme, abyste nám pomohli vyhrát v soutěži a ušetřili nám tak náklady na webhosting. Stačí tady dát prachobyčejný lajk a poprosit o lajky také vaše přátele. Náhled nového designu si můžete prohlédnout dole v galerii.

Podpořit FandimeFilmu.cz nebylo nikdy jednodušší. Soutěžíme o bezplatný webhosting na jeden rok a s vaší pomocí jej můžeme získat. Ušetřené prostředky pak můžeme použít někde jinde. Pokud se nám rozhodnete pomoci, stačí navštívit facebook našeho webhostingu a lajkněte tam náš soutěžní příspěvek. Nic víc! Nezavazujete se k odběru žádných zpráv, nevyplňujete žádné osobní údaje, pouze dáte jeden lajk jednomu obrázku. Čtenářů nemáme málo, takže věřím, že s vaší pomocí nemůžeme soutěž prohrát. Uzávěrka je už dnes, takže na nic nečekejte a lajkujte. A samozřejmě neváhejte do soutěže zapojit i vaše přátele. Předem díky za vaši podporu. Momentálně připravujeme nový design stránek a každá koruna navíc může samozřejmě změny k lepšímu urychlit.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest